Personligt horoskop

Vid tiden och datumet då du föddes, befann sig himlakropparna i en unik position vilket karaktäriserar din personlighet. Här under kan du se betydelsen av planeter, månen och ascendenten och deras lägen.

aF26°26'9A10°47'C11°41'bH18°27'10cD23°08'11dE19°13'12K13°57'e1fB19°38'2g3h4i5j6J02'k7G26'lI26°45'8

10°47' b (a)

Ditt soltecken är Oxen

A Solen: Karaktäriserar temperament, identitet och hur andra uppfattar dig, det är din källa till energi

omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Oxen är associerad med planeten Venus, vilken karakteriseras av hennes skönhet och fräschhet. Oxar är mestadels materialistiska karaktärer som försöker finna brukbarhet i allt. Dock är de mycket känsliga och ger väldigt ofta efter för sina känslor. Envisa med vem de riktar in sig pĺ sĺ är deras mĺl väldigt typiska för dem. Människor i detta jordtecken föddes under vĺren. Därför älskar de natur, konst vilken de kan stilla sin nyfikenhet och lusten till erfarenheter. De ägnar sin fullständiga energi enbart till erfarenheterna. Vid första anblick kan Oxar verka nĺgot tillbakadragna och inte alls tillgängliga, men de är även kapabla att njuta livet väldigt intensivt.

Tack vare deras välutvecklade känsla om verklighet är de ibland väldigt misstänksamma mot nya saker. De är principfasta och om de har nĺgon dröm är de redo att ge sin fullständiga energi till att förverkliga dessa. Detta är relaterat till deras kvalité, mĺlmedvetenhet. Människor som är Oxar är väldigt ärliga och ambitiösa, de försöker vinna i varje tävling. De är lydiga och har en fantastisk humor. De lider av en glupskhet som ofta leder till en gigantisk kroppshydda.

Oxens last kan relateras till hans känsla för ärlighet. Det är lätt att förolämpa dem och dĺ de är konsistenta är det nästan alltid omöjligt att ändra deras inställning eller fĺ förlĺtelse frĺn dem. Deras längtan till lugn och trygghet kan gränsa till lathet. Dock är deras värsta last och samtidigt största fara, deras envishet skapad ur deras känsla för mĺlmedvetenhet och ambition. Ibland är de sĺ uppe i sina idéer och planer att de vägrar alla argument och invändningar oavsett hur viktiga de är, varför de ibland agerar hjärtlöst och okänsligt.

Vad gäller karriär har Oxar inga problem eftersom de är väldigt flitiga och motiverade av att tjäna pengar. Deras känsla för mening och ansträngningen att vara bäst säkerställer att de fĺr en hög lön. Därför väljer de yrken där de kan dra nytta av sin envishet, uthĺllighet och personliga förmĺga. De gillar att arbetar i en lugn miljö och de föredrar aktiviteter utan överdrivna mentala eller fysiska förehavanden.

I förhĺllanden uppskattar Oxar kärleksfullhet och de tar gärna komplimanger. Du kan alltid räkna med dem även om det är risk för otrohet tack vare deras sensualism. De gifter sig vanligtvis oväntat. De känner ett behov av att förlita sig pĺ nära vänner och att ha en stabil familjebakgrund.

19°38' f (e)

Månen i jungfrun

B Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Månens placering i jungfruns tecken är inte den gladaste. En sådan person har problem med att tillfredsställa sig själv, särskilt när det kommer till känslor eller spontana uttryck. Du försummar bara dig själv. Å andra sidan, kan du vara mycket uppmärksam på andras behov och tillfredsställa dessa in i detalj.

Din intuition är mycket stark dessa dagarna, och du är karaktäriserad av din anspråkslöshet och vänlighet. Du underställer dig instinktivt andra så det är logiskt att du inte trivs med ledarpositioner. Som en fördel, kan du leva och bestämma oberoende, tack vare det emotionella avståndet som månen orsakar dig. Den nästa positiva aspekten är definitivt punktlighet och precision - i varje uppgift, även de minsta, förtjänar din fulla uppmärksamhet. Detta flit är bäst att tillämpa vid mindre monteringsarbeten.

13°57' e (d)

Ascendenten i lejonet

K Ascendenten: karaktäriserar vår utgångsenergi, syn på världen och våra åsikter

för resultat skriv in tid och datum

11°41' b (a)

Merkurius i oxen

C Merkurius: Karaktäriserar vårt intellekt och förmåga att uttrycka oss; influera relationer och personlig utveckling.

En typisk egenskap för de som har Merkurius i oxens tecken är en förmåga att lösa problem med någon slags ordning. En förmåga att uttrycka sig lätt och att tillgodose andra med information är också typiskt. Denna placering representerar också människor som inte tycker om att ändra sin åsikt och som är rädd för nya åsikter. Ett intresse för konst kan också dyka upp.

23°08' c (b)

Venus i tvillingarna

D Venus: är relaterad till våra känslor, symboliserar kärlek och relationer

Med Venus i tvillingarnas tecken, kan ditt sinne bli ganska oroligt. De som har denna placering medföljs ofta av en längtan efter olika äventyr. Detta kan leda till att du lurar folk omkring dig med ditt ombytliga och flörtande beteende vilket kan orsaka sårande hos dem och de kanske glömmer bort att du är öppensinnad och vänlig också.

19°13' d (c)

Mars i kräftan

E Mars: Karaktäriserar vår styrka (fysisk och mental), även sexliv, hälsa och träning

Folk med Mars i kräftans tecken tenderar att finna ett sätt att få allt de vill. Man kan säga att de endast börjar slåss om de eller människor i deras närhet är i fara. Denna placering är mycket protektionistisk. Du kan bli överinvolved när det gäller de saker som verkligen betyder något.

26°26' a (l)

Jupiter i väduren

F Jupiter: Är en symbol för utveckling och uppfinnande, men på ett negativt sätt riskabla affärer och spelande

Om positionen av Jupiter i Väduren är fast, kan en individ locka massor av problem, bete sig olämpligt eller på ett överdrivet sätt. Denna kombination ger individen självförtroende, entusiasm och främjar en kämpaglöd. Därför riskerar dessa människor att ha en börda som de inte kan hantera på egen hand. Med påverkan av Jupiter, de lockar även ekonomi och de är bra på sprida och att ange skäl.

5°26' l (k)

Saturnus i fiskarna

G Saturnus: Går ofta hand i hand med hinder och begränsningar; du blir allvarlig och tillbakadragen

Saturnus i Fiskarna är placerad med mindre gränser. Sådana människor har ofta problem med självdisciplin. Du har en tendens att anpassa reglerna som du behöver eller så undviker du dem helt. Vi kan inte förvänta ett intresse inom området för livet där disciplin och ansvar är viktiga. Å andra sidan kan denna placering påverka dig inom konst, musik eller skådespeleri.

18°27' b (a)

Uranus i oxen

H Uranus: symbolen för tekniska framsted och nya idéer

Denna placering - Uranus i Oxen - kan vara en mycket envis och engagerad, men också praktiskt taget en mycket innovativ och progressiv kombination. Ekonomisk och finansiell säkerhet är en viktig prioritering för dig. Dessutom är en önskan om materiell grund i form av mark eller att äga ett hem, som förekommer tillsammans med otålighet tills detta uppnås.

26°45' l (l)

Neptunus i fiskarna

I Neptunus: symbolen för att lämna vårt ego, problem med identiet

I detta läge, det vill säga Neptunus i Fiskarna när planeten ligger fast i sitt eget tecken, vilket ger en stor mängd av andlighet. Därför kommer du att vara religiös och samtidigt sympatisk och välgörande. Däremot kan problem med din egen identitet visas genom denna placering. Det är en idealisk plats för musik, dans, målning eller liknande talanger.

0°02' k (i)

Pluto i vattumannen

J Pluto: är associerad med avgörande ämnen, död, överlevnad, förbud, rättvisa, ofta långsiktigt