Jupiter

Är en symbol för utveckling och uppfinnande, men på ett negativt sätt riskabla affärer och spelande

Jupiter

När det kommer till astronomi, är Jupiter den femte planet från solen och även den största. Det är också den första planet som inte ingår i det inre systemet. Det är alltså en relevant vändpunkt om astrologi.

Jupiter kommunicerar självförtroende och optimism som vanligtvis förknippas med glädje och lycka. En man som är bunden till den här planeten skulle vara mycket hjärtligt och inte rädd för att ta risker. Det är också anledningen till att den här planeten ofta är relaterad till spel och riskfylld verksamhet, både experimentering och felaktig bedömning.

Planeten är ansluten till långa resor, både psykiska och fysiska. Under dessa resor, eskorterar den oss, övervakar och skyddar oss. Den kan vara en beskyddare av utbildning, förståelse - som vi kanske märker att det känns som en metafor av ordet resan.

Jupiter i väduren Jupiter i oxen Jupiter i tvillingarna Jupiter i kräftan Jupiter i lejonet Jupiter i jungfrun Dina ambitioner kan vara ganska begränsade i denna tid. Det kan vara mycket krävande för individer att stå ut från en... Jupiter i vågen Du kommer att njuta av resor och sällskap med andra människor under denna period. Du kommer också att ha en tendens a... Jupiter i skorpionen Under denna period kan du räkna med en stor vinst från dina investeringar, skatter eller till exempel försäkring. Det... Jupiter i skytten Under denna period kommer du att agera med din övertygelse som fördel. Du kommer att vara självsäker, därför kommer d... Jupiter i stenbocken Jupiter i vattumannen Jupiter i fiskarna