Jupiter

Är en symbol för utveckling och uppfinnande, men på ett negativt sätt riskabla affärer och spelande

Jupiter

När det kommer till astronomi, är Jupiter den femte planet från solen och även den största. Det är också den första planet som inte ingår i det inre systemet. Det är alltså en relevant vändpunkt om astrologi.

Jupiter kommunicerar självförtroende och optimism som vanligtvis förknippas med glädje och lycka. En man som är bunden till den här planeten skulle vara mycket hjärtligt och inte rädd för att ta risker. Det är också anledningen till att den här planeten ofta är relaterad till spel och riskfylld verksamhet, både experimentering och felaktig bedömning.

Planeten är ansluten till långa resor, både psykiska och fysiska. Under dessa resor, eskorterar den oss, övervakar och skyddar oss. Den kan vara en beskyddare av utbildning, förståelse - som vi kanske märker att det känns som en metafor av ordet resan.

Jupiter i väduren Under denna period kommer du att kunna utnyttja din fulla ledarskapspotential. De som har tron på sig själva och inte... Jupiter i oxen Under denna period, tack vare tålamodet och stabiliteten som kommer genom Jupiters position i Oxen, kommer du att lyc... Jupiter i tvillingarna Under denna period kommer du att vara väldigt upptagen; det finns många vägar att upptäcka, intervjuer och diskussion... Jupiter i kräftan Under denna period kommer dina sociala färdigheter att vara höga, och du kommer också att förstå grundläggande morali... Jupiter i lejonet Din fysiska hälsa och optimism är på topp nu, och även ditt självförtroende. All denna positiva energi kommer genom J... Jupiter i jungfrun Dina ambitioner kan vara ganska begränsade i denna tid. Det kan vara mycket krävande för individer att stå ut från en... Jupiter i vågen Du kommer att njuta av resor och sällskap med andra människor under denna period. Du kommer också att ha en tendens a... Jupiter i skorpionen Under denna period kan du räkna med en stor vinst från dina investeringar, skatter eller till exempel försäkring. Det... Jupiter i skytten Under denna period kommer du att agera med din övertygelse som fördel. Du kommer att vara självsäker, därför kommer d... Jupiter i stenbocken Om du är född i Stenbocken kan Jupiter vara lite begränsad, det är därför du under denna period kommer att vara väldi... Jupiter i vattumannen Under denna period kommer du att vara flexibel och full av förståelse för andra, vilket är en stor fördel om du arbet... Jupiter i fiskarna Under den här perioden kommer du att känna dig mer utvald och vara centrum för all uppmärksamhet. Även om du vill hjä...