omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Oxen Horoskop

Stark och envis, men praktisk och beslutsam

Horoskop 2024

december 2023  |  januari 2024

Dagliga horoskop - Oxen

Första steget är alltid svårt, så känn inte förtvivlan över jobbiga situationer; å andra sidan borde du bita ihop, kämpa och se fram emot stunder då allt lugnar ner sig. Du kan fråga vänner eller kollegor om råd, men ge inte upp.

Allting är jättebra hemma. Du och din partner förstår varandra utan att behöva använda ord, barnen uppför sig. Verkligen idealiskt.

Det här är inte rätt sätt. Låt inte måsten överväldiga dig, du skulle missa många viktiga företeelser.

Självrannsakan är den rätta aktiviteten idag. Du kommer känna dig mycket balanserad när du har fått ordning på dina tankar.

Morgondagens horoskop >>

Oxen Karaktärsdrag:

Oxen är associerad med planeten Venus, vilken karakteriseras av hennes skönhet och fräschhet. Oxar är mestadels materialistiska karaktärer som försöker finna brukbarhet i allt. Dock är de mycket känsliga och ger väldigt ofta efter för sina känslor. Envisa med vem de riktar in sig pĺ sĺ är deras mĺl väldigt typiska för dem. Människor i detta jordtecken föddes under vĺren. Därför älskar de natur, konst vilken de kan stilla sin nyfikenhet och lusten till erfarenheter. De ägnar sin fullständiga energi enbart till erfarenheterna. Vid första anblick kan Oxar verka nĺgot tillbakadragna och inte alls tillgängliga, men de är även kapabla att njuta livet väldigt intensivt.

Tack vare deras välutvecklade känsla om verklighet är de ibland väldigt misstänksamma mot nya saker. De är principfasta och om de har nĺgon dröm är de redo att ge sin fullständiga energi till att förverkliga dessa. Detta är relaterat till deras kvalité, mĺlmedvetenhet. Människor som är Oxar är väldigt ärliga och ambitiösa, de försöker vinna i varje tävling. De är lydiga och har en fantastisk humor. De lider av en glupskhet som ofta leder till en gigantisk kroppshydda.

Oxens last kan relateras till hans känsla för ärlighet. Det är lätt att förolämpa dem och dĺ de är konsistenta är det nästan alltid omöjligt att ändra deras inställning eller fĺ förlĺtelse frĺn dem. Deras längtan till lugn och trygghet kan gränsa till lathet. Dock är deras värsta last och samtidigt största fara, deras envishet skapad ur deras känsla för mĺlmedvetenhet och ambition. Ibland är de sĺ uppe i sina idéer och planer att de vägrar alla argument och invändningar oavsett hur viktiga de är, varför de ibland agerar hjärtlöst och okänsligt.

Vad gäller karriär har Oxar inga problem eftersom de är väldigt flitiga och motiverade av att tjäna pengar. Deras känsla för mening och ansträngningen att vara bäst säkerställer att de fĺr en hög lön. Därför väljer de yrken där de kan dra nytta av sin envishet, uthĺllighet och personliga förmĺga. De gillar att arbetar i en lugn miljö och de föredrar aktiviteter utan överdrivna mentala eller fysiska förehavanden.

I förhĺllanden uppskattar Oxar kärleksfullhet och de tar gärna komplimanger. Du kan alltid räkna med dem även om det är risk för otrohet tack vare deras sensualism. De gifter sig vanligtvis oväntat. De känner ett behov av att förlita sig pĺ nära vänner och att ha en stabil familjebakgrund.