Horoskop 2024

Alla stjärntecken kommer att uppleva skiftningar och nya perspektiv på livet under det nya året. Med konsekvent ansträngning förutspår horoskopet för 2024 framgång inom både arbete och pengar, samt en positiv syn på romantiska relationer.

Inflytandet från Mars i Skytten kommer att säkerställa att början av året är optimistisk, full av frihet och äventyrlig. Motivations- och energiökningen kommer att hjälpa dig att arbeta med de mål som du har satt. Eldtecknen bör dock vara försiktiga, eftersom de kan bli distraherade och avvika från sina planer.

När energin stabiliseras kommer första halvan av året att vara perfekt för affärer, arbete och studier. Du kommer gradvis att arbeta med alla dina mål och känna stadig framsteg. Jordtecknen, som naturligt är praktiska och tålmodiga, kommer att anta en pragmatisk attityd, under tiden kan vattentecknen förvänta sig utmärkta resultat. Rikedom och njutning kommer att prägla denna period.

I mitten av sommaren, med Saturnus flytt, kommer du att känna tyngden av dina skyldigheter. Att behöva fatta viktiga beslut eller ta på sig extra uppgifter kommer att vara stressande. Lufttecken kan känna sig utmattade och oroliga om de inte tar en paus. Därför är det bäst att sakta ner och ägna tid åt både dig själv och din familj.

Jupiter blir retrograd på hösten, vilket kommer att vara särskilt svårt för Lejonet och Vattumannen - de kommer inte att se frukten av sitt arbete och kan bli deprimerade. Denna spänning kommer dock att hjälpa dem att förändra sina liv till det bättre. Å andra sidan favoriserar lyckan jordtecknen, och dörrarna till möjligheter kommer att öppnas framför deras ögon.

Mars kommer att ha en inverkan i slutet av året, men denna gång på Kräftan, vilket orsakar en önskan att bygga upp familjevärden. Mildheten hos tecknet och energin från den eldiga planeten kommer att leda till ökad känslighet. Du kommer att spendera tid med dina nära och kära och djupet av dina känslor kommer att fylla din ande.


Jupiter i oxen
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.
Jupiter i tvillingarna
26.5. 2024 - 9.6. 2025
c
26.5.

Under denna period, tack vare tålamodet och stabiliteten som kommer genom Jupiters position i Oxen, kommer du att lyckas bra i affärer och även i allt vad gäller finansiering. Och med ditt perspektiv kommer du att kunna fullfölja alla icke avklarade saker hela vägen till slutet. Du kommer inte att gilla människor som försöker förhindra dina framsteg.

Under denna period kommer du att vara väldigt upptagen; det finns många vägar att upptäcka, intervjuer och diskussioner som du möter. Du kommer också att lockas till nya erfarenheter, till exempel i främmande länder. Denna period är mycket lämplig för kreativa aktiviteter. Nackdelen med din längtan efter kunskap, kommer med Jupiters inflytande, och det kan vara tvivel du har när det kommer till religion, som vi ofta försöker förklara alldeles för logiskt.

Saturnus i fiskarna
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.
Uranus i oxen
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Under denna period kan du känna en önskan att förändra din rutin. Oavsett om det är en tradition av samhället eller dina egna värderingar. Du är kreativ och har en hel del fantastiska idéer så det är inte konstigt att du inte kan stå ut med något föråldrat. Men det finns också en risk för plötsliga förändringar i relationer. Du kan vara mycket oförsonligt.

Neptunus i fiskarna
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

Du är mest sannolik till att känna stark mental styrka under denna period. Om du tänker på något ofta och intensivt nog och ibland tålmodigt, får du vad du vill utan tvivel. På grund av din fredliga och välgörande natur, kan du hamna i ekonomiska problem, vilket kan leda till existentiella problem så småningom.