Mars

Karaktäriserar vår styrka (fysisk och mental), även sexliv, hälsa och träning

Mars

När det kommer till astronomi, är Mars den näst minsta planeten i vårt solsystem och den sista av de så kallade inre planeterna. Det tar Mars ungefär dubbelt så lång tid som det gör för jorden gå ett varv runt solen.

Astrologiskt säger det mycket om vår energi och styrka (fysisk och mental), vårt mod och uthållighet. Konkurrenskraften och viljan som Mars ger oss spelar en stor roll inom träning, då detta är de ideala tillfällena att uttrycka vår tävlingsinriktade anda.

Andra områden som Mars påverkar är till exempel sex och romantik. Här representerar den outtröttligt förförande men också spänning. När det kommer till karriären, hjälper denna planeten oss att göra oss av med oönskad stress från världen utanför.

Mars i väduren Under denna perioden kommer du inte ha problem med att agera impulsivt. Du blir en bra ledare också. Du kommer också ... Mars i oxen Under denna tid kommer materiella värden att vara viktigast för dig, oavsett om du vill det eller inte. Du kommer att... Mars i tvillingarna Under denna period, kommer du tycka om att utbilda dig, till exempel genom läsning. Du kommer bara allmänt längta eft... Mars i kräftan Under denna period, bör din energi riktas mot de närmsta vännerna och familjen - hemmet som ni alla skapar. Dina prot... Mars i lejonet Denna period bringar mycket fysisk energi men även gos pyksisk hälsa också. Du kan ta itu med vardagliga problem lätt... Mars i jungfrun Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Fråg... Mars i vågen Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning ino... Mars i skorpionen Du kommer säkert att känna en hel del energi oavsett om det är fysiskt eller psykiskt, under denna tid. Om du vet vad... Mars i skytten Denna period bidrar med en önskan att kämpa för det man tror på. Det kan logiskt nog betyda problem också. Du kommer ... Mars i stenbocken Energin av denna placering är ideal för karrirären. Önskan för material tillfredsställelse och en erkänd status är vi... Mars i vattumannen Under denna tid kommer du att uppskatta dina vänner, familj och lojala människor en hel del. Därför ser du inga probl... Mars i fiskarna Ditt beteende kommer att vara ganska neutralt, under denna tid, eftersom du försöker dölja dina känslor. I extrema fa...