Månen i jungfrun

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Jungfrun: Jungfruns stjärntecken är associerat med planeten Merkurius. Människor födda i d...

Månens placering i jungfruns tecken är inte den gladaste. En sådan person har problem med att tillfredsställa sig själv, särskilt när det kommer till känslor eller spontana uttryck. Du försummar bara dig själv. Å andra sidan, kan du vara mycket uppmärksam på andras behov och tillfredsställa dessa in i detalj.

Din intuition är mycket stark dessa dagarna, och du är karaktäriserad av din anspråkslöshet och vänlighet. Du underställer dig instinktivt andra så det är logiskt att du inte trivs med ledarpositioner. Som en fördel, kan du leva och bestämma oberoende, tack vare det emotionella avståndet som månen orsakar dig. Den nästa positiva aspekten är definitivt punktlighet och precision - i varje uppgift, även de minsta, förtjänar din fulla uppmärksamhet. Detta flit är bäst att tillämpa vid mindre monteringsarbeten.


Dessa dagars energi bringar oss tyvärr stress. Att förstätta dig själv i rollen som martyr är också typiskt. Praktiskt talat, så är du för upptagen av problem som andra vägrar ta itu med.

Vi kommer med största sannolikhet ha en känsla av plikt, koncentration och disciplin. Men om någonting inte går som planerat tar du itu med det genom självkritik. Depression och bedrövelse över ditt liv kan också uppstå. Oturligt nog kommer du inte kunna göra något åt det då du saknar självförtroende under dessa stunder.