Fiskarna augusti Horoskop 2023

Blygsam och känsligt tecken, de har stark inre uppfattning och inspiration

Du kommer definitivt inte att sakna en lust att vara social denna månad. Fiskarna kommer att vilja spendera varje ledig stund genom någon delad aktivitet med sina vänner eller partner. Du kommer att njuta av att vara lekfull, och du känner dig bekväm och säker talar med ett högre antal människor också; de kommer att lyssna på allt du säger. Du kommer att låta allt flyta, du kommer inte att stressa om något, och du kommer bara att njuta fullt ut varje ögonblick.

Augusti kommer att vara den verkliga kärleksmånaden för Fiskarna, och de kommer känna av Venus påverkan starkt. Personer i ett förhållande kommer att vara romantiska och hängivna, medan singlarna kommer att flörta och kanske inte ens kunna välja mellan alla potentiella partners. Din sexualitet kommer att njuta, och du kommer ofta glömma bort alla dina ansvar.
Ett annat plus kommer att vara det nyvunna tålamodet som du nu har. Du inser att de flesta saker inte är så brådskande som du trodde, och du har nu inget emot att vänta ut rödljusen i trafiken, inte ens om du är sen till jobbet bryr du dig.

Fiskarna september >>


Solen i lejonet
23.7.03:40 - 23.8.10:50
e
23.7.
Solen i jungfrun
23.8.11:50 - 23.9.08:38
f
23.8.

Denna period kommer ge dig en stor mängd kreativ styrka och även ledarskapsförmågor. Det kommer inte vara något problem för dig att ta mer ansvar, vara en ledare och ge ordrar. Du kommer må väldigt bra i denna position och det ser även andra. Du kan också känna ett behov av rikedom, både materiell och andlig. I vilket fall som helst så driver allt detta dig framåt för att nå dina drömmar.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:56
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i jungfrun
10.7.13:16 - 27.8.14:56
f
10.7.
Mars i vågen
27.8.15:56 - 12.10.05:40
g
27.8.

Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Frågor som rör relationer kan tyckas löjliga och inte intressanta för dig. Ditt jobb kommer sannerligen tillfredsställa dig, men om någon försöker hämma din framgång vilket sätter press på dig, kan du kritisera mycket och bli kinkig.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.