Månkalendern

I vår månkalender kan du lära dig om det generella inflytandet av månens position på vårt beteende, allt det en månad i förväg. Du kommer också få veta vilka delar av kroppen/organ som är extra känsliga under de dagarna.

01:51
05:24
13.4.

13.4.20:45 - Månen i kräftan:

15.4.21:14 - Första kvarteret - detta beyder tilltagning av månen, representerar en tid lämplig för utveckling av ens egen karaktär, bestämma och nå sina mål. Eftersom allt stiger och utvecklas.

Du kommer vara känsligare än vanligt, under dagarna då månen befinner sig i kräftans tecken. Den nuvarande energin är riktad mot familj och hemmet - det är där du känner dig mest bekväm. Du kan bidra med att utveckla en behaglig känsla vilket har en positiv effekt på dina släktingar också.

Du borde inte bli för fäst vid någon, du kanse blir missförstådd. Det skulle ta dig otroligt lång tid att ta itu med den emotionella skada som avslaget skulle orsaka.

Kräftan har matstrupe, magsäck, bukspottkörtel, övre lober av levern och luftkanalen, därav orsakar kräftan matsmältningsbesvär, gas i magen, hosta, kikhosta Vattumanenn av hysteri, och gift med stenar. Man bör röra på sig och vårda sina tänder.

16.4.04:24 - Månen i lejonet >>

16.4.04:24 - Månen i lejonet:

Det finns en energi som stöttar värdeskapande och byggande som du senare kommer vara stolt över och andra kommer att uppskatta. Dessa dagar är ideala för händelser och dejter.

Dina känslor kommer nu vara starkare gentemot andra människor och dig själv. Lite då och då, behöver du bara en komplimang så när andra pratar om dig, är du inte rädd för att ta tag i det. Du kan även framstå som självisk dessa dagar om du låter dig distraheras av värdsliga frestelser.

Lejonet reglerar hjärtat, ryggmärg och aorta, det är därför de som lider i Lejonet drabbas av upprepande, svimning, aneurysm och krökning av ryggraden, även arteriovenös skleros och angina pectoris, Hyperemi, anemi och hydraemia. Undvik påfrestningar och stress. Ta hand om ögon, ben.

18.4.16:12 - Månen i jungfrun >>

18.4.16:12 - Månen i jungfrun:

Dessa dagars energi bringar oss tyvärr stress. Att förstätta dig själv i rollen som martyr är också typiskt. Praktiskt talat, så är du för upptagen av problem som andra vägrar ta itu med.

Vi kommer med största sannolikhet ha en känsla av plikt, koncentration och disciplin. Men om någonting inte går som planerat tar du itu med det genom självkritik. Depression och bedrövelse över ditt liv kan också uppstå. Oturligt nog kommer du inte kunna göra något åt det då du saknar självförtroende under dessa stunder.

Jungfrun reglerar bukhålan, nedre lober av levern och mjälten, därför resulterar lidanden i Jungfrun producering peritonit, undernäring och störningar med absorption av chyle, tyfus och blindtarm. Diet rekommenderas. En bör till varje pris undvika kirurgiska ingrepp på magen. Effektiva skulle vara på fötter.

21.4.05:10 - Månen i vågen >>

21.4.05:10 - Månen i vågen:

Det finns en social energi dessa dagarna. Det du längtar efter är beundran, men även någon slags uppskatting från andra människor också. När du når dina mål, försöker du komma överens med alla, men ibland, blir du bara omedvetet smickrande och påflugen vilket verkligen kan ha ett negativt inflytande på ditt rykte.

Vi kan också förvänta oss kreativ energi. Konst och glädjen av allting vackert kommer att tillfredsställa dig. Du kommer också trivas bra i ett harmoniskt och fridfullt hem.

Vågen reglerar njurar, ländryggen i ryggrad, Vasomotorisk system och huden, på grund av det skapar lidande i detta stjärntecken plural eller undertryckande av urin, inflammation i urinledare som ansluter njurar och urinblåsa, eksem och andra hudsjukdomar. Undvik exponering av kyla, sittande på marken och klippor. Kosten är mycket viktig.

23.4.17:20 - Månen i skorpionen >>

23.4.17:20 - Månen i skorpionen:

24.4.01:51 - Fullmåne - betecknar en kulminering eller fullgörande. Under dessa dagar, jobbar vår ämnesomsättning långsamt, våra ärr läker långsamt och vi känner oss utmattade. Månen påverkar vår mentalitet negativt och orsakar lynnighet.

Energin under dessa dagar är full av känslor. Därför är vi ofta impulsiva och avundsjuka, särskilt när vi känner oss hotade. Det kan tolkas som en slags försvarsmekanism som kommer från vårt undermedvetna.

All typ av förändring är svårt för dig att acceptera. därför försöker du undvika dem när de inte är nödvändiga.

Den envisa energin och viljestyrkan kan å andra sidan, vara hjälpsam för att nå dina mål. Du kommer känna dig bra som en vinnare. Men om någon tvekan eller sårbarhet dyker upp, tenderar du att vara introvert och emotionellt avskiljd.

Skorpionen reglerar urinblåsan, urinröret och könsorgan i allmänhet också rektum och fallande colon, sigmoid böjning, Prostatakörteln och nasalben; därför ger lidanden i Skorpionen nasal katarr och polyper, sjukdomar i livmodern och äggstockarna, utvidgningen av prostatakörteln, oegentligheter av menstruation. Undvik exponering för kyla och kirurgi i detta område. Var försiktig med eller undvik kön. Diet - ät mindre kryddstarka och tunga livsmedel, grönsaker. Gravida kvinnor bör undvika påfrestning.

26.4.03:38 - Månen i skytten >>

26.4.03:38 - Månen i skytten:

Det finns en viss fridfull och optimistisk energi dessa dagarna. Men, man kan känna att man inte kan stanna kvar på ett och samma ställe för länge. En längtan efter att resa och upptäcka allting nytt, utbilda sig och utforska, är stor. Du saknar inte energi för att träna, dock kan du behöva ta itu med visa besvärligheter och en inre frustration.

Du kommer njuta av komunikation. Du kommer stimulera andras intellekt, vilket får dem att tänka stort. Dessa förmågor kan vara extra användbara i arbetet. Men, du bör inte vara för ärlig med folk under dessa dagarna.

Skytten reglerar höfterna och låren, lårben, Iliaca artärer och vener, n. sciaticus nerver, därav producerar Skytten reumatism, och höftjukdomar. Det är också känt att brutna ben orsakas av detta tecken. Detox är inte att rekommendera, liksom kirurgi på nerver och kapillärer. Undvik längre promenader, vandringar, och att överbelasta benen. Undvik att äta fett, tunga livsmedel.

28.4.11:38 - Månen i stenbocken >>

28.4.11:38 - Månen i stenbocken:

Under denna tiden, kan du förvänta dig positiv energi i arbetet och vid affärer. Denna placering lånar oss en stor mängd disciplin så att följa regler orsakar inga problem såväl som att organisera dina saker. Känslan för materialistiska saker är nu starkare än känslorna. Därför blir det lättare för dig att nå dina mål. Du blir inte upprörd över kritik då även detta är en fördel för dig.

Andra människor kan klaga på att du framstår som bortkopplad och trångsynt dessa dagar. Hursomhelst längtar du inte efter något som skulle distrahera dig.

Stenbocken reglerar hud och knän, men den har också en magreflex, vilken regleras av motsatt tecken, Kräfta. Därmed ger lidande i Stenbocken eksem och andra hudsjukdomar och matsmältsstörningar. Undvik fysisk ansträngning, särskilt på rygg och ben, eftersom de blir mer ömtåliga.

30.4.17:20 - Månen i vattumannen >>

30.4.17:20 - Månen i vattumannen:

1.5.13:27 - Tredje kvarteret - detta betyder avtagande av månen, nerlugnande och återhämtning. Uppgången (trädgården) och utvecklingen (karriär) saktas ner, men allting är renande, återställande och regenererande.

Nackdelen med dessa dagarna är definitivt att energin är för enslig. Därför kommer du föredra dina egna tankar och utbildning framför andra människors sällskap. I extrema fall av din sociala ångest blir du kall och tillbakadragen. Andra kanske inte förstår ditt sätt att bete dig men det är inget du kräver. Du är kapabel till att ha kul för dig själv.

Om du är intresserad av aktuella händelser, tänk på framtiden också, du kan till exempel planera några arbetsprojekt. Den positiva energin ger dig många idéer. Försök att lugna ner dig och lyssna på din undangömda inspiration.

Vattumannen reglerar vristerna, benen från knäna till fotknölarna. Undvik längre promenader, vandringar, och att överbelasta benen, nervsystemet och stress. Rekommenderas inte - ben och ledkirurgi och terapi, samt operationer på sinnesorganen, särskilt ögon.

2.5.20:53 - Månen i fiskarna >>

2.5.20:53 - Månen i fiskarna:

Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem.

Månen i fiskarnas tecken ger dig sådan energi att du blir väldigt gästvänlig. Ditt humör smittar lätt av sig, på ett positivt sätt. Du kommer nyttja dessa förmågor särskilt omkring din familj.

Fiskarna reglerar fötter och tår. Den har också en effekt på buksmärtorsregionen, som omfattas av motsatt tecken, Jungfrun, därav indikerar lidande i detta tecken problem och missbildningar på fötterna. Det ger också en önskan om att dricka läkemedel som kan åstadkomma delirium tremens. Bär bekväma skor. Kroppen blir mer känslig, så allt vi förtär (alkohol, koffein och medicin) kan producera mycket starkare effekt.

4.5.22:42 - Månen i väduren >>

4.5.22:42 - Månen i väduren:

Dessa dagars energi bringar obehag. Livet springer snabbt iväg vilket du tycker om, men å andra sidan, känner du för att slänga allting bakom dig och bara slappna av. Ett dilemma kan uppstå vilket håller dig ett steg bakom de aktuella händelserna.

Det är möjligt att du i stundens hetta blir utmattad innan du ens inser det. Månen i väduren gör din själv och sinne dedikerat, men du kan återhämta dig från alla traumatiska upplevelser snabbt. Dessa dagarna får dig att känna dig uppspelt över allting nytt.

Vädurens reglage och också olika organ i huvudet - till exempel ögon. Allt lidande i detta stjärntecken kommer att påverka huvudet, producera huvudvärk, neuralgi eller sjukdomar i hjärnan. Du bör undvika svårt och stressande arbete. Det är bättre att spendera tid med att vila.

6.5.23:43 - Månen i oxen >>

6.5.23:43 - Månen i oxen:

8.5.05:24 - Nymåne - symboliserar en övergång mellan trötthet och en tillströmning av ny energi. Nya tankar, till vilka vi behöver ge en riktining och inte vara rädda för dem, kommer också. Dra nytta av denna tillströmning av inspiration och spänning och gör upp en plan.

Det finns spända energier när månen står i oxens tecken. Vi tycker om saker precis som de är just nu. Folk som försöker göra en förändring (även en positiv sådan) eller har unika åsikter gör oss oroliga.

Du kan också uppleva bekymmer med din egen identitet. Du söker personlig uppfyllelse i en materiell värld, även om det inte gör dig nöjd.

En stor fördel under dessa dagarna är en positiv empatisk energi, därför mår andra människor bra omkring dig.

Oxen reglerar nacken, halsen, öronen och occipital- regionen. De sjukdomar som dessa regioner omfattas är goiter, difteri, kors och slaganfall. Eftersom varje tecken alltid reagerar på motsatt sätt, kan oregelbundenheter i Oxen också producera förstoppning eller oregelbunden menstruation. Var försiktig så att du inte skadar muskler eller drabbas av förkylning eller influensa.

9.5.01:20 - Månen i tvillingarna >>

9.5.01:20 - Månen i tvillingarna:

Under dessa dagarna är vi under inflytandet av den energi som får oss att vilja vara bland andra människor. Du kommer tycka om att komunicera, men även att lyssna. Du kan ofta förstå och snabbt möta olika behov av de människor runt omkring dig. Dessa egenskaper är alltid välkomna, så du kan se fram emot att vara populär i en grupp.

I stressade situationer, har vi en tendens att agera obestämt och är inkapabla till att sköta våra skyldigheter, undre månens inflytande. En kan känna sig som att den inre obekväma känslan inte går att får bort. Det känns som att din själ och den yttre världen krigar om överlägsenhet.

Tvillingarna reglerar armar och händer, lungor och även de övre revbenen, därför orsakar lidande i detta stjärntecken lungsjukdomar, lunginflammation, bronkit och astma. Tillbringa mer tid utomhus, andas frisk luft, men klä dig lämpligt för vädret. Försök inte att lyfta tunga föremål.

11.5.05:15 - Månen i kräftan >>

11.5.05:15 - Månen i kräftan:

Du kommer vara känsligare än vanligt, under dagarna då månen befinner sig i kräftans tecken. Den nuvarande energin är riktad mot familj och hemmet - det är där du känner dig mest bekväm. Du kan bidra med att utveckla en behaglig känsla vilket har en positiv effekt på dina släktingar också.

Du borde inte bli för fäst vid någon, du kanse blir missförstådd. Det skulle ta dig otroligt lång tid att ta itu med den emotionella skada som avslaget skulle orsaka.

Kräftan har matstrupe, magsäck, bukspottkörtel, övre lober av levern och luftkanalen, därav orsakar kräftan matsmältningsbesvär, gas i magen, hosta, kikhosta Vattumanenn av hysteri, och gift med stenar. Man bör röra på sig och vårda sina tänder.

13.5.12:36 - Månen i lejonet >>

13.5.12:36 - Månen i lejonet:

15.5.13:49 - Första kvarteret - detta beyder tilltagning av månen, representerar en tid lämplig för utveckling av ens egen karaktär, bestämma och nå sina mål. Eftersom allt stiger och utvecklas.

Det finns en energi som stöttar värdeskapande och byggande som du senare kommer vara stolt över och andra kommer att uppskatta. Dessa dagar är ideala för händelser och dejter.

Dina känslor kommer nu vara starkare gentemot andra människor och dig själv. Lite då och då, behöver du bara en komplimang så när andra pratar om dig, är du inte rädd för att ta tag i det. Du kan även framstå som självisk dessa dagar om du låter dig distraheras av värdsliga frestelser.

Lejonet reglerar hjärtat, ryggmärg och aorta, det är därför de som lider i Lejonet drabbas av upprepande, svimning, aneurysm och krökning av ryggraden, även arteriovenös skleros och angina pectoris, Hyperemi, anemi och hydraemia. Undvik påfrestningar och stress. Ta hand om ögon, ben.

15.5.23:33 - Månen i jungfrun >>

14.4.
15.4.
16.4.
17.4.
18.4.
19.4.
20.4.
21.4.
22.4.
23.4.
24.4.
25.4.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.
1.5.
2.5.
3.5.
4.5.
5.5.
6.5.
7.5.
8.5.
9.5.
10.5.
11.5.
12.5.
13.5.
14.5.
15.5.
16.5.