Saturnus

Går ofta hand i hand med hinder och begränsningar; du blir allvarlig och tillbakadragen

Saturnus

När det gäller astronomi, är Saturnus den näst största planeten i vårt solsystem. Tack vare sina ringar, anses den vara mycket vacker. Dessutom kan den ses med dina bara ögon.

När det gäller astrologi, ser vi Saturnus främst som en princip av verkligheten. Om vi påverkas av Saturnus, är vår inställning till livet ganska praktisk och realistisk. Vi är medvetna om alla uppsägningar och faror i våra liv, att vi alla ska dö någon gång. Eftersom denna planet beskriver också alla frågor i samband med processen att bli gammal.

Beträffande horoskop påverkar det en individualitet på ett ganska negativt sätt. Vad den än är involverad i, kan det bli kallt, tråkigt eller ens apatiskt. Det är därför vi tenderar att vara introvert och allvarliga. Dessutom kan det skildra en symbol för en far eller någon annan myndighet i våra liv.

Saturnus i väduren Saturnus i oxen Saturnus i tvillingarna Saturnus i kräftan Saturnus i lejonet Saturnus i jungfrun Saturnus i vågen Saturnus i skorpionen Saturnus i skytten Under denna period kommer vi inte låta oss vara förtroendefulla eftersom vi fortfarande undermedvetet känner en mycke... Saturnus i stenbocken Denna period kan medföra bekymmer av misslyckanden eller avslag. Du kommer att vara mer bekväm med en underordnad stä... Saturnus i vattumannen Effekten av denna period är ofta kopplad till missnöje, oförmåga att tolerera eller acceptera saker eller personer so... Saturnus i fiskarna