Vattumannen augusti Horoskop 2023

Själfull och romantisk med en känsla av experimenterande

I augusti kommer akvarierna att ta alltför allvarligt och personligt. Ni kommer också att börja vara överdrivet perfektionistiska, vilket kommer att motivera er, men alla misslyckanden med att nå era mål kommer att sätta er ned, och ni kan till och med ha oro. Du kommer att förlora koll på vad du faktiskt vill ha i livet, och du kommer att söka hjälp från dina nära. Att dela dina problem är definitivt bra för dig eftersom att låta dig själv vara fast i vissa depressiva tillstånd är verkligen inte den bästa lösningen. Det bästa du kan göra är att ge dig själv tillräckligt med fritid och reda ut dina prioriteringar.

Du kommer att vara vild och rastlös under augusti månad. Anledningen kommer dock inte att vara de arbetsuppgifter du blir tilldelad på jobbet, utan mer de överdrivna krav du kommer att sätta på dig själv. På grund av Jupiters påverkan kommer du att överskatta dig själv, och därför kommer ditt liv att vara lite skakigt. Du kommer att vara entusiastisk över alla nya utmaningar, men om du inte lyckas klara av dem, kan du drabbas av depression.
Vattumannen kommer också att ha en stark rättvisepatos, och de kommer att vara mycket kompetenta förhandlare. Du kan använda denna tiden för att försöka lösa motsättningar mellan dina nära och kära. Ändå bör det första som du tänker på vara om de ens är intresserade av en sådan hjälp.

Vattumannen september >>


Solen i lejonet
23.7.03:40 - 23.8.10:50
e
23.7.
Solen i jungfrun
23.8.11:50 - 23.9.08:38
f
23.8.

Denna period kommer ge dig en stor mängd kreativ styrka och även ledarskapsförmågor. Det kommer inte vara något problem för dig att ta mer ansvar, vara en ledare och ge ordrar. Du kommer må väldigt bra i denna position och det ser även andra. Du kan också känna ett behov av rikedom, både materiell och andlig. I vilket fall som helst så driver allt detta dig framåt för att nå dina drömmar.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:56
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i jungfrun
10.7.13:16 - 27.8.14:56
f
10.7.
Mars i vågen
27.8.15:56 - 12.10.05:40
g
27.8.

Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Frågor som rör relationer kan tyckas löjliga och inte intressanta för dig. Ditt jobb kommer sannerligen tillfredsställa dig, men om någon försöker hämma din framgång vilket sätter press på dig, kan du kritisera mycket och bli kinkig.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.