Vågen augusti Horoskop 2023

rättvisa, sympati, harmoni och intellekt

I augusti, Vågen kommer att vara mycket sällskaplig. Empati kommer att vakna, och tack vare det, du kommer att bli favorit mentorer till dina vänner. Denna månad skulle du göra alltför andra, så det kommer att vara tillfredsställande för dig när dina vänner anförtror sig till dig, och du kommer att kunna ge råd och stöd dem. Men detta är inte allt; din starka punkt kommer också att laga mat. Du kommer att förvåna dina vänner och familj med dina utmärkta kulinariska experiment, och du kommer att få status som den bästa värden.

Vågen kommer att vara obeslutsamma och tveksamma under augusti månad. De kommer att bli påverkade av Venus, särskilt när det kommer till deras partner och relationer i allmänhet. Dina känslor för din partner är starka; Du bör dock försöka kontrollera dig lite så du inte tröttnar ut dem med dina ständiga bevis på kärlek.
I slutet av augusti kommer du att observera stora framsteg i ditt sätt att kommunicera. Du kommer att vara otroligt framgångsrik på jobbet, främst tack vare ditt sätt att uttrycka dig. Ändå bör du vara försiktig och inte för ivrig så du inte förstör dina chanser.

Vågen september >>


Solen i lejonet
23.7.03:40 - 23.8.10:50
e
23.7.
Solen i jungfrun
23.8.11:50 - 23.9.08:38
f
23.8.

Denna period kommer ge dig en stor mängd kreativ styrka och även ledarskapsförmågor. Det kommer inte vara något problem för dig att ta mer ansvar, vara en ledare och ge ordrar. Du kommer må väldigt bra i denna position och det ser även andra. Du kan också känna ett behov av rikedom, både materiell och andlig. I vilket fall som helst så driver allt detta dig framåt för att nå dina drömmar.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:56
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i jungfrun
10.7.13:16 - 27.8.14:56
f
10.7.
Mars i vågen
27.8.15:56 - 12.10.05:40
g
27.8.

Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Frågor som rör relationer kan tyckas löjliga och inte intressanta för dig. Ditt jobb kommer sannerligen tillfredsställa dig, men om någon försöker hämma din framgång vilket sätter press på dig, kan du kritisera mycket och bli kinkig.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.