Månen i lejonet

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Lejonet: Detta flammande stjärntecken associeras med Solen. Den ger Lejonet mycket kreati...

Folk som har månen i lejonets tecken tenderar att dramatisera och överdriva sina känslor. Denna tendens indikerar oftast en längtan efter uppmärksamhet och uppmärksammande från andra. Du reagerar då väldigt generöst på komplimanger. Det är därför du passar för ledarroller i vilka du är naturligt auktoritär och magnifik.

Du får andra att känna sig självsäkra och du inspirerar dem, men å andra sidan, djupt inom dig, har du en önskan om att vara bäst åtminstone i någonting. Och då tenderar du att skryta. Problem kan uppstå om du stöter på en annan dominant person, eftersom du inte är rädd för att ge dig in i konflikter.


Det finns en energi som stöttar värdeskapande och byggande som du senare kommer vara stolt över och andra kommer att uppskatta. Dessa dagar är ideala för händelser och dejter.

Dina känslor kommer nu vara starkare gentemot andra människor och dig själv. Lite då och då, behöver du bara en komplimang så när andra pratar om dig, är du inte rädd för att ta tag i det. Du kan även framstå som självisk dessa dagar om du låter dig distraheras av värdsliga frestelser.