Skorpionen augusti Horoskop 2023

Observant kämpe, förutseende och empatisk mot de andra

Augusti kommer att föra en del av envishet och köra till Skorpion. Ni kommer att uppnå det ni har satt upp som mål den här månaden. Men du kommer att ha en tendens att inte ta någon hänsyn till andra och har inga gränser, vilket kan vara problematiskt, särskilt på jobbet. Kanske kommer dina kolleger att se på dig med en viss fientlighet i sina ögon, men det kan vara för att de kommer att avundas din drivkraft och framgång. Om du inte anpassar dig till dem måste du vara medveten om att de kanske slutar betrakta dig som en del av deras grupp. Så försök att överväga era prioriteringar och anpassa era åtgärder till dem i förväg.

Skorpinjonen kommer att vara ivrig, och de kommer att följa sina mål och drömmar under augusti månad. Du kommer inte att kunna slappna av tills du uppnår det du vill, och du kommer att kunna övervinna alla hinder som kan tänkas uppstå i din väg.
Komplikationer som kan uppstå i relationer, som du kommer att erfara de mer intensiva känslorna. Känslor av frustration kan då få dig att bli för kritisk, och om du är tvärtom kan din tillgivenhet visa sig vara helt orimlig. Var försiktig och låt någon som du litar på hjälpa dig.

Skorpionen september >>


Solen i lejonet
23.7.03:40 - 23.8.10:50
e
23.7.
Solen i jungfrun
23.8.11:50 - 23.9.08:38
f
23.8.

Denna period kommer ge dig en stor mängd kreativ styrka och även ledarskapsförmågor. Det kommer inte vara något problem för dig att ta mer ansvar, vara en ledare och ge ordrar. Du kommer må väldigt bra i denna position och det ser även andra. Du kan också känna ett behov av rikedom, både materiell och andlig. I vilket fall som helst så driver allt detta dig framåt för att nå dina drömmar.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:56
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i jungfrun
10.7.13:16 - 27.8.14:56
f
10.7.
Mars i vågen
27.8.15:56 - 12.10.05:40
g
27.8.

Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Frågor som rör relationer kan tyckas löjliga och inte intressanta för dig. Ditt jobb kommer sannerligen tillfredsställa dig, men om någon försöker hämma din framgång vilket sätter press på dig, kan du kritisera mycket och bli kinkig.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.