Skytten augusti Horoskop 2023

målmedveten, energisk och full av lust och ansträngning

Augusti kommer att ta fram lite sexuell energi och passion hos Skyttar, som de kommer att behöva ge utlopp för. Det bästa du kan göra är att åka på en semester utomlands där du kan stänga av och låta dig ledas av dina önskemål. Du kan se fram emot otroliga erotiska upplevelser eftersom du kommer att längta efter att utforska nya områden av din sexualitet som kommer att öppnas i dig denna månad. Du kan använda denna passionerade energi i andra områden också eftersom detta också är kreativ energi. Kanske försöka hitta någon keramik lektion eller en teckning lektion och sätta dina fantasier i verkligheten.

I augusti kommer Skyttarna inte att kunna sluta tänka på frihet och att resa. Du kommer att njuta av både dagsutflykter och vistelser utomlands. Men den här gången bör du försöka komma ut ur hotellets komfortzon och stranden och utforska okända platser. Du kommer absolut inte att ångra detta.
Den här månaden kommer att vara ett bra tillfälle för dig att tänka igenom på ditt sätt att leva. Det finns verkligen mycket att förbättra. Försök att inkludera mer grönsaker och frukter i din kost och minska ätandet av godis.

Skytten september >>


Solen i lejonet
23.7.03:40 - 23.8.10:50
e
23.7.
Solen i jungfrun
23.8.11:50 - 23.9.08:38
f
23.8.

Denna period kommer ge dig en stor mängd kreativ styrka och även ledarskapsförmågor. Det kommer inte vara något problem för dig att ta mer ansvar, vara en ledare och ge ordrar. Du kommer må väldigt bra i denna position och det ser även andra. Du kan också känna ett behov av rikedom, både materiell och andlig. I vilket fall som helst så driver allt detta dig framåt för att nå dina drömmar.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:56
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i jungfrun
10.7.13:16 - 27.8.14:56
f
10.7.
Mars i vågen
27.8.15:56 - 12.10.05:40
g
27.8.

Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Frågor som rör relationer kan tyckas löjliga och inte intressanta för dig. Ditt jobb kommer sannerligen tillfredsställa dig, men om någon försöker hämma din framgång vilket sätter press på dig, kan du kritisera mycket och bli kinkig.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.