Vågen Horoskop 2024

Enligt horoskopet 2024 kommer det att vara en gynnsam period för Vågen att hitta en drömrelation, men även skadade band kommer att få en ny chans. Lyckan återvänder till dig, och du kan förvänta dig trevliga överraskningar på jobbet och ekonomiskt.

Årets början kommer att bringa positiva nyheter och lösa problem i en familjefråga som har oroat dig. Du kommer inte att se förbättringar på jobbet, men detta kommer att ändras i andra halvan av året, så ha tålamod.

Våren kommer att medföra ny energi och genom att övervinna hinder kommer du att göra framsteg i ditt jobb.

På sommaren, med Venus rörelse, kommer du att fokusera på relationer där du uppriktigt uttrycker dina känslor för andra. Du kommer att bli en ren och romantisk själ. Svaret kommer att vara harmonisk samexistens, och dina nära och kära kommer att känna sig bekväma med dig. Du kommer inte att locka all uppmärksamhet, men vid rätt tidpunkt kommer du att charma andra och bilda nya vänskaper. Om du är i en obalanserad relation kommer konsekvenserna att starkt manifesteras genom Venus övergång. Trots detta kommer inte allt att vara förlorat, eftersom denna tid medför positiva förändringar och nya början, vilket är bra även för Vågar som ännu inte har hittat sin själsfrände.

På hösten kommer Mercury att försämra din förmåga att fatta beslut, och du skulle föredra att förbli neutral i tvister. Därför bör du anta en återhållsam attityd. Trots dessa yttre svårigheter kommer du att känna lugn och hitta en kompromiss när det behövs.

Under 2024 kommer du att uppnå resultat i din karriär. Men du kommer att behöva förlita dig enbart på dig själv - vilket kan vara svårt under de första månaderna. Du kommer gradvis att välja rätt väg, vilken du kommer att försvara med din egen unika stil. I andra halvan av året kommer du att gå framåt och göra det mycket bra både i dina studier och på jobbet. Vågar kommer att känna effekten av Pluto som går in i Vattumannen, där den kommer att stanna i nästan tjugo år. Därför bör du förbereda dig för positiv transformation i ditt arbete och personliga liv.

Du kommer att njuta av frukterna av ditt arbete och ge dig själv en välförtjänt vila.