Personligt horoskop

Vid tiden och datumet då du föddes, befann sig himlakropparna i en unik position vilket karaktäriserar din personlighet. Här under kan du se betydelsen av planeter, månen och ascendenten och deras lägen.

a4bH17°14'5cE25°35'6d7e8f9g10C26'A00'D11°27'h11i12K12°31'jJ25°56'1B11°23'kG18°40'2lI22°56'3F29°39'

9°00' h (f)

Ditt soltecken är Skorpionen

A Solen: Karaktäriserar temperament, identitet och hur andra uppfattar dig, det är din källa till energi

Acrab RA:16H6m Dec:-19°51' Dschubba RA:16H1m Dec:-22°40' pi Sco RA:16H0m Dec:-26°10' Antares RA:16H30m Dec:-26°28' Alniyat RA:16H37m Dec:-28°15' epsilon Sco RA:16H51m Dec:-34°19' mi Sco RA:16H53m Dec:-38°4' Grafias RA:16H56m Dec:-42°23' eta Sco RA:17H13m Dec:-43°16' Girtab RA:17H38m Dec:-43°0' iota Sco RA:17H49m Dec:-40°8' kappa Sco RA:17H44m Dec:-39°2' Shaula RA:17H35m Dec:-37°7'

Den främsta kvalitén för denna Zodiak är att de hanterar allt intensivt. Tack vare associationen av detta jordtecken med planeten Mars är människor födda under stjärntecknet kontrastfyllda karaktärer. Sĺ en person kan vara riktigt snäll och vänlig medan den andra kan vara en mördare. Ja, det kan faktiskt skilja till sĺdan grad. Det är därför de mĺste behandlas väldigt försiktigt frĺn barndomen även om det kan verka som att deras utbildning är lätt.

De har en enastĺende vilja som kan utvecklas till nĺgot positivt, men även till nĺgot negativt. Större delen av tiden vet dessa människor alltid vad de vill och de är mycket säkra angĺende sitt beteende. De är kapabla att besluta snabbt, självsäkert och utöver detta är de mycket ihärdiga. De verkar lugna men inombords döljer de gränslös passion. De är väldigt modiga, ihärdiga och försöker agera diplomatiskt.

En av deras laster är hämndbegär, oförmĺga att glömma. De kan vänta pĺ det perfekta tillfället för en grym handling. De kan ibland bli väldigt känslokalla. Vi kan observera tendenser till lathet, stolthet och avundsjuka. Deras kärlek baseras pĺ erotik.

Skorpioner är väldigt empatiska och förstĺende. I karriären är de oftast vetenskapsmän, läkare, författare eller artister.

11°23' k (j)

Månen i vattumannen

B Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Folk som har månen i vattumannens tecken kan vara mycket sociala och vänliga, trots deras emotionella avskiljdhet och behovet av att hålla sin distans. Å ena sidan, kan dessa individer vara mycket förstående och de bryr sig sannerligen om andra människors svårigheter. Å andra sidan, finns det inget personlig intresse involverat. Du låter inte dina känslor synas och du förblir rationell.

Det faktum att du är kapabel till att enkelt finna innovativa lösningar på problem är definitivt ett positivt inflytande av denna placeringen.

Du kommer känna dig tillfredsställd av naturen, speciellt på okända platser. Men detta behov kan tillfredsställas till exempel med din livliga fantasi. Du kommer också önska att ha lite utrymme för personlig utveckling - särskilt när det kommer till tankar.

12°31' j (i)

Ascendenten i stenbocken

K Ascendenten: karaktäriserar vår utgångsenergi, syn på världen och våra åsikter

för resultat skriv in tid och datum

4°26' h (f)

Merkurius i skorpionen

C Merkurius: Karaktäriserar vårt intellekt och förmåga att uttrycka oss; influera relationer och personlig utveckling.

Merkurius placering i skorpionens tecken kan vara klyftig och hanterbar. Sådana individer har ofta en förmåga att skämta eller skapa konspirationsteorier. Hursomhelst så tenderar dessa människor att se negativt, cyniskt på världen eller vara överdrivet ärliga. De finner det lättare att tala om något som de tycker om.

11°27' h (g)

Venus i skorpionen

D Venus: är relaterad till våra känslor, symboliserar kärlek och relationer

Venus placering i skorpionens tecken är oftast inte en ideal kombination - det blir en konflikt mellan motstridiga egenskaper. Det är därför inte konstigt att du ofta är förvirrad och har problem med att bygga relationer. Å ena sidan längtar du efter kärlek, å andra sidan gillar du att vara ensam. För mycket känslor kan göra dig romantisk men också possessiv.

25°35' c (b)

Mars i tvillingarna

E Mars: Karaktäriserar vår styrka (fysisk och mental), även sexliv, hälsa och träning

Typiska egenskaper hos de som har Mars i tvillingarnas tecken är hög andlig energi och kvickhet. Du kan också karakteriseras av ditt självsäkra beteende och förmåga att marknadsföra dig själv i alla situationer. Du gillar att diskutera och argumentera för att du ser det som en kamp du måste vinna.

29°39' l (l)

Jupiter i fiskarna

F Jupiter: Är en symbol för utveckling och uppfinnande, men på ett negativt sätt riskabla affärer och spelande

Jupiter är mycket intensiv i Fiskarna, den främjar fantasi och även potential för konst - oavsett vad det är, musik, skådespeleri etc. Det visar ett sug efter resor - segling över havet, avkoppling eller att vara på en öde ö. Du kommer att må bra ensam eller i avskildhet. När det gäller ekonomi, kan denna placering vara mycket generös. En potential för välgörande aktivitet kan förekomma.

18°40' k (j)

Saturnus i vattumannen

G Saturnus: Går ofta hand i hand med hinder och begränsningar; du blir allvarlig och tillbakadragen

Saturnus position i Vattumannen visas mest i inställningen till andra människor. Du ansvarar, trots din misstro vid sociala frågor. Du följer etikett och beter dig artigt. Det kan vara en av de faktorer varför dessa människor är så lysande på jobbet där deras inställning är avgörande. Det är lätt för dem att komma bra överens med myndigheter och arbetsgivare.

17°14' b (a)

Uranus i oxen

H Uranus: symbolen för tekniska framsted och nya idéer

Denna placering - Uranus i Oxen - kan vara en mycket envis och engagerad, men också praktiskt taget en mycket innovativ och progressiv kombination. Ekonomisk och finansiell säkerhet är en viktig prioritering för dig. Dessutom är en önskan om materiell grund i form av mark eller att äga ett hem, som förekommer tillsammans med otålighet tills detta uppnås.

22°56' l (l)

Neptunus i fiskarna

I Neptunus: symbolen för att lämna vårt ego, problem med identiet

I detta läge, det vill säga Neptunus i Fiskarna när planeten ligger fast i sitt eget tecken, vilket ger en stor mängd av andlighet. Därför kommer du att vara religiös och samtidigt sympatisk och välgörande. Däremot kan problem med din egen identitet visas genom denna placering. Det är en idealisk plats för musik, dans, målning eller liknande talanger.

25°56' j (i)

Pluto i stenbocken

J Pluto: är associerad med avgörande ämnen, död, överlevnad, förbud, rättvisa, ofta långsiktigt