Skytten Horoskop 2022

År 2022 kommer att vara betydelsefullt för Skytten inom relationsområdet. Någon från det förflutna kommer att försöka komma tillbaka in i ditt liv, och du måste möta beslutet om de förtjänar ditt förtroende. Skytten är utrustad med en hel del optimism, vilket kan leda till naivitet. Du antar automatiskt att andra är lika hänsynslösa som du, men var försiktig i det här fallet.

Januari blir en månad med förändring. Från föregående år kommer du att ta med dig några olösta frågor, till vilka du måste gå tillbaka och upptäcka den verkliga kärnan i problemet. Först då kommer du att ha ett klart huvud och kunna koncentrera dig på nya händelser helt.

Det kommer att finnas en spänd situation inom arbetsområdet. Jupiter, i fiskens tecken, kommer att agera på ditt hjärta. Dina tankar kommer att vända sig till karriärhänsyn. Du kommer att vara omtänksam och vissa åsikter kan omprövas. I synnerhet slutar du lösa saker som gjorde dig galen hela tiden; du får helt enkelt en översikt. Det kommer att vara viktigt att övervinna rädslan för det okända, bara gå vidare.

Våren 2022 kommer att upplevas av Skytten mycket intensivt. Du måste bevisa stor psykisk styrka. I relationer har ödet förberett ett svårt test för dig. Någon som en gång hade en plats i ditt hjärta kommer att dyka upp nära dig, men dina vägar har skilts. Du kommer att ha blandade känslor, och du kan känna dig förvirrad och osäker. Personen ifråga från ditt förflutna kommer på alla möjliga sätt att försöka återfå din tjänst. Var försiktig. Skytten tenderar att kasta sig i saker och ting, men det kan fungera för honom i det här fallet.

När det gäller hälsan, var försiktig med sportaktiviteter. Du tenderar att ha bråttom och gillar att göra saker med huvudet, men din ouppmärksamhet kan få olyckliga konsekvenser. Undvik extremsporter och välj ett säkrare alternativ.

Horoskopet säger att du kommer att tillbringa vintermånaderna på ett aktivt sätt. Kanske vandrar du i bergen, åker skidor eller tvärtom åker du till varma länder och flyr stereotypen i vardagen. I alla fall kommer du att uppleva en tillfredsställande period som du verkligen förtjänar efter att ha övervunnit alla svårigheter 2022.