Kräftan juni Horoskop 2022

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad

Juni kommer att bli en kärleksmånad för Kräftan. Under denna period kommer du att känna dig väldigt självsäker och attraktiv, vilket kommer att fungera som ett afrodisiakum för andra, och de kommer inte att ta blicken från dig. Du har en unik möjlighet att välja, så var inte rädd för att vara krävande och använd den här möjligheten för att etablera nya relationer eller bara tillfälliga flirtar. Du kommer också att väckas av lekfullheten och lusten att testa nya saker, så om du redan har ett förhållande, försök att krydda det lite. Den här månaden är också ett bra tillfälle att testa nya hobbyer och hitta din dolda talang.

I juni kommer Kräftan att påverkas genom Venus. Speciellt kvinnor kommer att känna av sitt inflytande och kommer att visa sig vara mycket attraktiv för män. Du kommer att kunna imponera på dem först och främst med din skenbara försvarslöshet eller med benägenhet att vara beskyddande. De som är i ett förhållande kommer att visa sig vara ovanligt ömsinta och omtänksamma. Eftersom din känslomässiga tillstånd kommer att vara ganska oförutsägbart, kan det hända att du hamnar i ett tillstånd av sårbarhet som dina kollegor eller ens vänner kan dra utnyttja för sin egen vinning. Det kan vara bättre för dig att undvika arbete i stora projekt på jobbet. Andra skulle berömmas istället för dig, och dina ansträngningar skulle underskattas eller kanske till och med glömmas bort.

Kräftan juli >>


Solen i tvillingarna
21.5.03:09 - 21.6.11:01
c
21.5.
Solen i kräftan
21.6.12:01 - 22.7.21:55
d
21.6.

Du kommer inte få något lugn under denna perioden. En längtan efter ny information kommer driva dig framåt. Du kan framstå som sällskaplig, intellektuell eller till och med socialistisk i samhället. Ny kunskap och nya förmågor kommer hjälpa dig i ditt självförverkligande; du behöver därför inte vara rädd för att vara angelägen att studera, eller till och med skada relationer.

Det kan hända att du är mer känslosam än vanligt. Du kommer framstå som mycket snäll, osjälvisk och empatisk till andra. Men ditt beteende kan ses som överkänsligt eller överdrivet. Om du känner dig osäker kommer du bli väldigt nervös. Du kommer känna dig trygg omgiven av kärlek, förhållanden eller familj. Där kommer du också mycket lättare självförverkliga dig. Fantasi är också viktigt under denna perioden.

Venus i oxen
28.5.16:34 - 23.6.02:22
b
28.5.
Venus i tvillingarna
23.6.03:22 - 18.7.03:17
c
23.6.

Denna tid kommer kännas mycket intensiv för dig. Dina sinnen kommer vara på alerten, så du upplever varje händelse djupt, särskilt när det kommer till förhållanden och kärlek, men, det är tillämpningsbart på kulturella händelser så som teater eller konst. Du tenderar att kräva för mycket av de människor omkring dig och det är naturligt för dig, fast det kan slå tillbaka. Du får besluta dig försiktigt.

Du stannar inte kvar på en plats dessa dagarna. Resa, nya äventyr, ett socialt liv och flörtande attraherar dig. I extrema fall kan andra uppleva ditt beteende som trångsynt. När det kommer till kärlek blir du inte tillfredsställd av att bara ha en partner. I ett långvarigt förhållande bör din partner förse dig med många intressanta idéer för att göra dig glad.

Merkurius i oxen
23.5.03:21 - 13.6.17:08
b
23.5.
Merkurius i tvillingarna
13.6.18:08 - 5.7.08:12
c
13.6.

Under denna period, tenderar vi att bete oss rationellt och försöker vara lugna. Det verkar som att känslor inte rår på oss, då vi är påverkade av Merkurius. Vår komunikation är ganska långsam och eftertänkt, men å andra sidan, är det fullt förståeligt. Utöver det, kommer du kunna framgångsrikt avsluta vad som helst tack vare ditt tålamod och uthållighet. Därför är det inget som stoppar din utveckling.

Under denna period, kommer du vara verbalt kompetent, du kommer alltså vara en god talare. Du saknar varken ordförråd eller självförtroendet. Utöver det, tack vare din ouppmanande attityd kommer du attrahera många människors uppmärksamhet och du kommer kunna influera dem. Dina intressen kommer vara varierade. Du kommer vara entusiastisk över allt som kan vidga din horisont och tillfredsställa ditt behov av utbildning.

Mars i väduren
25.5.00:55 - 5.7.07:51
a
25.5.

Under denna perioden kommer du inte ha problem med att agera impulsivt. Du blir en bra ledare också. Du kommer också vara kapabel till ihärdig och meningsfull kärlek. Din energi kan ge dig allt du längtar efter. Men, se upp när det finns stressiga situationer eftersom du kan ha en tendens att bete dig tanklöst och även arrogant.