Månen i vattumannen

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Vattumannen: Detta stjärntecken i Zodiaken associeras med planeterna Saturnus och Uranus, var...

Folk som har månen i vattumannens tecken kan vara mycket sociala och vänliga, trots deras emotionella avskiljdhet och behovet av att hålla sin distans. Å ena sidan, kan dessa individer vara mycket förstående och de bryr sig sannerligen om andra människors svårigheter. Å andra sidan, finns det inget personlig intresse involverat. Du låter inte dina känslor synas och du förblir rationell.

Det faktum att du är kapabel till att enkelt finna innovativa lösningar på problem är definitivt ett positivt inflytande av denna placeringen.

Du kommer känna dig tillfredsställd av naturen, speciellt på okända platser. Men detta behov kan tillfredsställas till exempel med din livliga fantasi. Du kommer också önska att ha lite utrymme för personlig utveckling - särskilt när det kommer till tankar.


Nackdelen med dessa dagarna är definitivt att energin är för enslig. Därför kommer du föredra dina egna tankar och utbildning framför andra människors sällskap. I extrema fall av din sociala ångest blir du kall och tillbakadragen. Andra kanske inte förstår ditt sätt att bete dig men det är inget du kräver. Du är kapabel till att ha kul för dig själv.

Om du är intresserad av aktuella händelser, tänk på framtiden också, du kan till exempel planera några arbetsprojekt. Den positiva energin ger dig många idéer. Försök att lugna ner dig och lyssna på din undangömda inspiration.