Vattumannen september Horoskop 2023

Själfull och romantisk med en känsla av experimenterande

Vattumannen bör förbereda sig för många förändringar i sitt privatliv i september. Du kommer att vara mycket flyktig denna månad, och du kommer att befinna dig i en fas av att söka efter sexuell tillfredsställelse. Men var noga med att inte skada någon eftersom du kommer att ha tendenser att göra det. När det gäller ditt partnerskap, du kommer inte att träffa någon för en seriös relation denna månad. Ni kommer att vara ganska obegränsade, och det kommer att manifesteras på det sätt som ni presenterar er själva i ert sociala liv. Du kommer att bli en perfekt underhållare som kommer att bli din styrka i ditt team på jobbet också.

Vattumannen kommer att vara under Venus starka påverkan. En av dina största behov är frihet, och kanske är det just därför du är olycklig i din nuvarande relation. Sett ur en sexuell aspekt blir du ofta snabbt uttråkad, vilket ju också kan vara ett stort problem i ett förhållande. Du bör följa din instinkt och lämna din tråkiga partner.
Du kommer också att vara mer opålitlig, vilket kan ha effekt i dina relationer med din familj och vänner på ett negativt sätt. Men under September månad kommer du att förtrolla alla med din charm, och de kommer snabbt att glömma alla misstag du gör.

Vattumannen oktober >>


Solen i jungfrun
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
Solen i vågen
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i vågen
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.