Jungfrun september Horoskop 2023

försiktig, uppmärksam men intelligent och noggrann Jungfru

I september kommer föräldrainstinkterna att vakna i Jungfrun. Du kommer att vilja spendera tid med dina barn, som kommer att vara väldigt glada och ni kommer att ha mycket roligt tillsammans. Om du inte har barn skulle det vara synd att inte använda det här humöret, så erbjuda barnvaktshjälp till dina vänner, som säkert kommer att uppskatta det. Om du och din partner planerar en familj är det dags nu. Under denna period kommer du att vara väldigt sällskaplig, och samtidigt kommer din kärlek till djur och din önskan att hjälpa dem kommer att öka. Du kan hjälpa till på härbärget eller till och med adoptera ett husdjur.

Tack vare solens påverkan kommer Jungfruarna att vara mycket gästvänliga och generösa. När någon frågar dig om hjälp, kommer du att hjälpa till utan att tveka. Du kan till och med söka för volontärarbete eller bloddonation för att bli tillfredsställd.
I September kommer du också att visa ett begär för att vara dominant. Därför kommer du med glädje att hjälpa till med dina kollegors organisation, vilket förmodligen kommer att löna sig bra. Dessutom vill du också kontrollera din partner, och du kommer förmodligen alltid att sätta dina intressen framför allt. Ett överskott av fåfänga kan förstöra ditt förhållande.

Jungfrun oktober >>


Solen i jungfrun
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
Solen i vågen
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i vågen
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.