Morgondagens horoskop - Lejonet

Om du har ett långsiktigt mål, bör du äntligen kunna uppnå det. Men du måste satsa på det och inte låta någonting distrahera dig. Stäng av alla kommunikations kanaler, ta ledigt en dag och var uppmärksam på din lycka.

Din motpart är kanske inte så drömmande. Men det här behöver definitivt inte vara ett problem om du är villig att kompromissa.

Stjärnornas position säger att nu är den rätta tiden för styrke-sporter och muskelbyggnad. Besök ett träningscenter eller gym.

Om du inte mår bra, tvinga inte dig själv att göra saker eller aktiviteter som du inte gillar.

<< Lejonet / Dagliga horoskop


Månen i vattumannen
13.11.16:45 - 16.11.05:41
k
13.11.
Månen i fiskarna
16.11.06:41 - 18.11.16:55
l
16.11.

Nackdelen med dessa dagarna är definitivt att energin är för enslig. Därför kommer du föredra dina egna tankar och utbildning framför andra människors sällskap. I extrema fall av din sociala ångest blir du kall och tillbakadragen. Andra kanske inte förstår ditt sätt att bete dig men det är inget du kräver. Du är kapabel till att ha kul för dig själv...

Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem...

 

KontaktFacebook