Morgondagens horoskop - Tvillingarna

Att tänka innebär inte att veta. Detta borde du verkligen komma ihåg. Att starta ett bråk är inte den bästa idén, om din information inte är verifierad eller bekräftad. Det kan ge bakslag. Ta hellre ett steg tillbaka. Din tid att briljera kommer.

Du utstrålar positiv energi därför är idag den rätta dagen att gå på en dejt. Var mer social, du kanske får nya vänner eller t.o.m. träffar din själsfrände.

Du kommer göra jättebra ifrån dig, därför kommer du kanske träffa många avundsjuka personer. Men var stark och låt inte dessa individer göra dig upprörd.

Du borde inte börja göra något komplicerat på kvällen. Lägg tid på småsakerna hemma och slappna av.

<< Tvillingarna / Dagliga horoskop


Månen i vågen
17.9.20:55 - 19.9.20:33
g
17.9.
Månen i skorpionen
19.9.21:33 - 21.9.21:31
h
19.9.

Det finns en social energi dessa dagarna. Det du längtar efter är beundran, men även någon slags uppskatting från andra människor också. När du når dina mål, försöker du komma överens med alla, men ibland, blir du bara omedvetet smickrande och påflugen vilket verkligen kan ha ett negativt inflytande på ditt rykte...

Energin under dessa dagar är full av känslor. Därför är vi ofta impulsiva och avundsjuka, särskilt när vi känner oss hotade. Det kan tolkas som en slags försvarsmekanism som kommer från vårt undermedvetna...