Morgondagens horoskop - Tvillingarna

Förlusten av säkerheter i livet är alltid en obehaglig upplevelse. Bli inte panikslagen och deprimerad. Du är omgiven av människor som står vid din sida och hjälper dig när det behövs. Ta hand om dem och se till att de vet hur mycket du uppskattar dem.

Stjärnorna påverkar dig mycket starkt och positivt till att vara tålmodig i denna tid. Det är därför du lätt tar dig förbi de små bekymmer med din partner och hjälpa dig njuta av harmoni igen.

Du är självsäker i det du gör, på sätt lyckas du övertyga många människor och även inspirera dem.

Att slappna av medans du upplever en kulturell händelse kommer definitvt vara till nytta, så vad väntar du på! Sätt fart!

<< Tvillingarna / Dagliga horoskop


Månen i väduren
18.10.12:04 - 20.10.22:00
a
18.10.
Månen i oxen
20.10.23:00 - 23.10.09:56
b
20.10.

Dessa dagars energi bringar obehag. Livet springer snabbt iväg vilket du tycker om, men å andra sidan, känner du för att slänga allting bakom dig och bara slappna av. Ett dilemma kan uppstå vilket håller dig ett steg bakom de aktuella händelserna...

Det finns spända energier när månen står i oxens tecken. Vi tycker om saker precis som de är just nu. Folk som försöker göra en förändring (även en positiv sådan) eller har unika åsikter gör oss oroliga...