Vågen september Horoskop 2023

rättvisa, sympati, harmoni och intellekt

September blir en energisk månad för Vågen. Du kommer att känna behov av att ändra hemmiljö; Därför kommer du att inleda återuppbyggnaden av lägenheten med stor entusiasm, eller du kommer åtminstone att göra en stor rengöring, som du har planerat under en lång tid. När det gäller relationer, kommer du att hamna i en situation som gör dig svartsjuk. Du kommer att känna dig hotad, och du kommer att vilja kämpa. Men denna reaktion kan vara bara skadlig, så gå till naturen, tänk på situationen, så att du kan komma tillbaka med ett klart huvud och så att du inte agerar så impulsivt. Det kommer därför inte att bli så allvarligt som det verkar.

Vågen kommer att må mycket bra i September. Du kommer att passa in perfekt överallt, dessutom kommer inte sjukdomar och förkylningar att besvära dig det minsta. Du kommer att vara i mycket bra form, så du behöver inte vila på dina lagrar utan använda energin för att göra någon sportaktivitet.
Mars kommer att ge dig mycket stöd, och detta kommer fylla dig med massor av fysisk och mental energi. Du kommer också att känna dess påverkan när det gäller din sexualitet. Särskilt män kommer känna en mycket stark attraktion till motsatt kön. Men tänk på att du har tendens till att bli aggressiv vid avvisande.

Vågen oktober >>


Solen i jungfrun
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
Solen i vågen
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i vågen
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.