Morgondagens horoskop - Vattumannen

Du kommer mentalt att vara i fullständig ro och harmoni, det verkar som att inget kan få dig ur balans. Ett tanklöst ögonblick kan bryta din balans. Det kommer vara en riktigt bra erfarenhet som du kommer klara dig igenom.

Du bör försöka undvika chefen och göra färdigt alla arbetsuppgifter direkt, så du inte får mer problem.

Känn dig inte hindrar att planera din framtid. Nuförtiden är sjärnorna i rätt position. Du kommer inte ångra något beslut.

Det finns inget värre än att börja dagen med att stressa. Gå hellre upp tidigt och ät en nyttig frukost. Du kommer må bättre hela dagen.

<< Vattumannen / Dagliga horoskop


Månen i vattumannen
20.5.14:52 - 22.5.17:50
k
20.5.
Månen i fiskarna
22.5.18:50 - 24.5.23:41
l
22.5.

Nackdelen med dessa dagarna är definitivt att energin är för enslig. Därför kommer du föredra dina egna tankar och utbildning framför andra människors sällskap. I extrema fall av din sociala ångest blir du kall och tillbakadragen. Andra kanske inte förstår ditt sätt att bete dig men det är inget du kräver. Du är kapabel till att ha kul för dig själv...

Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem...