Morgondagens horoskop - Vattumannen

Komplimanger gör dig säkerligen glad. Du är som alla andra, trots allt. Men du bör vara försiktig, då det ibland gömmer sig hot bakom komplimangerna. Folk kommer försöka ställa sig in hos dig för att senare kunna utnyttja dig.

Du utstrålar positiv energi därför är idag den rätta dagen att gå på en dejt. Var mer social, du kanske får nya vänner eller t.o.m. träffar din själsfrände.

Var öppensinnad och var inte rädd för att uttrycka din åsikt även om den är negativ. Dina kollegor kommer förstå.

Det finns en risk för dåligt humör. Du kommer känna det som att alla är mot dig, men bli inte förtvivlad. Det blir bättre igen.

<< Vattumannen / Dagliga horoskop


Månen i oxen
1.10.03:18 - 3.10.07:03
b
1.10.
Månen i tvillingarna
3.10.08:03 - 5.10.14:32
c
3.10.

Det finns spända energier när månen står i oxens tecken. Vi tycker om saker precis som de är just nu. Folk som försöker göra en förändring (även en positiv sådan) eller har unika åsikter gör oss oroliga...

Under dessa dagarna är vi under inflytandet av den energi som får oss att vilja vara bland andra människor. Du kommer tycka om att komunicera, men även att lyssna. Du kan ofta förstå och snabbt möta olika behov av de människor runt omkring dig. Dessa egenskaper är alltid välkomna, så du kan se fram emot att vara populär i en grupp...