Morgondagens horoskop - Kräftan

Du får reda på att du har dragit en förhastad slutsats. Det fanns dessutom ett annat sätt att lösa problemet som du missade eller inte visste om. Som tur är gick inget förlorat. Förnuftigt samtal kan lösa situationen.

Ta ett stadigt tag om din karrär. Tur kommer inte falla ner i ditt knä, men du kan hjälpa det på vägen.

Planera en fest. Du har längtat efter någonting kul väldigt länge nu och dessutom är detta en bra chans att träffa vänner.

Du kanske känner att du har massor av energi. Men det är ingen anledning att bli fullständigt utmattad. Spara lite till dagen efter.

<< Kräftan / Dagliga horoskop


Månen i stenbocken
24.9.01:17 - 26.9.08:07
j
24.9.
Månen i vattumannen
26.9.09:07 - 28.9.17:34
k
26.9.

Under denna tiden, kan du förvänta dig positiv energi i arbetet och vid affärer. Denna placering lånar oss en stor mängd disciplin så att följa regler orsakar inga problem såväl som att organisera dina saker. Känslan för materialistiska saker är nu starkare än känslorna. Därför blir det lättare för dig att nå dina mål. Du blir inte upprörd över kritik då även detta är en fördel för dig...

Nackdelen med dessa dagarna är definitivt att energin är för enslig. Därför kommer du föredra dina egna tankar och utbildning framför andra människors sällskap. I extrema fall av din sociala ångest blir du kall och tillbakadragen. Andra kanske inte förstår ditt sätt att bete dig men det är inget du kräver. Du är kapabel till att ha kul för dig själv...