Morgondagens horoskop - Vädur

Om du inte har lust att göra någonting men vet att du har deadlines så berätta för dina vänner. De kommer definitivt hjälpa dig och ni kan även ha kul under tiden.

Med lite tålamod blir allting lite lättare. Den du är kär i har inte lagt mycket märke till dig förrän nu, men misströsta inte. Stjärnorna är på väg in i rätt position och du är extremt attraktiv för det motsatta könet.

Stjärnorna önskar dig det bästa nu; detta kan också innebära en bättre position för din karriär.

Avslöja dina dolda talanger. Prova någonting som har lockat dig länge men som du inte riktigt vågat släppa ut förrän nu.

<< Vädur / Dagliga horoskop


Månen i skorpionen
19.4.14:41 - 21.4.18:01
h
19.4.
Månen i skytten
21.4.19:01 - 24.4.00:51
i
21.4.

Energin under dessa dagar är full av känslor. Därför är vi ofta impulsiva och avundsjuka, särskilt när vi känner oss hotade. Det kan tolkas som en slags försvarsmekanism som kommer från vårt undermedvetna...

Det finns en viss fridfull och optimistisk energi dessa dagarna. Men, man kan känna att man inte kan stanna kvar på ett och samma ställe för länge. En längtan efter att resa och upptäcka allting nytt, utbilda sig och utforska, är stor. Du saknar inte energi för att träna, dock kan du behöva ta itu med visa besvärligheter och en inre frustration...

 

KontaktFacebook