Morgondagens horoskop - Vädur

Du hanterar stress väldigt bra. Du är balanserad, och inget kan rubba dig. Utnyttja denna harmoni och ta dig an mer krävande uppgifter som du tidigare har undvikit.

En familjesemester är vad du behöver just nu. Omge dig med människor du älskar och njut av lite ledig tid.

Om du har en anställningsintervju eller ett annat viktigt möte, bör du se till att spendera tillräckligt mycket tid på att förbereda dig. Underskatta inte någonting.

Det finns en risk för dåligt humör. Du kommer känna det som att alla är mot dig, men bli inte förtvivlad. Det blir bättre igen.

<< Vädur / Dagliga horoskop


Månen i fiskarna
23.2.07:37 - 25.2.19:48
l
23.2.
Månen i väduren
25.2.20:48 - 28.2.08:29
a
25.2.

Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem...

Dessa dagars energi bringar obehag. Livet springer snabbt iväg vilket du tycker om, men å andra sidan, känner du för att slänga allting bakom dig och bara slappna av. Ett dilemma kan uppstå vilket håller dig ett steg bakom de aktuella händelserna...