Morgondagens horoskop - Vågen

Var uppmärksam på folk runtomkring dig. Var inte självisk och prioritera inte alltid dig själv först. Med den attityden får du inte många vänner, oavsett var du är. Ibland är det bra att ta ett steg åt sidan eller erkänna nederlag.

Din partner var mycket tålmodig med dina humörsvängningar på senaste tiden, uppskatta det. Visa att du vet och att du finns där för dem när de behöver dig.

Du borde inte vara distraherad på jobbet. När du är på jobbet sätt hushållsbekymren åt sidan, det fungerar inte på något annat sätt.

Istället för att gå på krogen så ta med dina vänner och träna. Du kommer se hur kul det blir.

<< Vågen / Dagliga horoskop


Månen i vattumannen
20.5.14:52 - 22.5.17:50
k
20.5.
Månen i fiskarna
22.5.18:50 - 24.5.23:41
l
22.5.

Nackdelen med dessa dagarna är definitivt att energin är för enslig. Därför kommer du föredra dina egna tankar och utbildning framför andra människors sällskap. I extrema fall av din sociala ångest blir du kall och tillbakadragen. Andra kanske inte förstår ditt sätt att bete dig men det är inget du kräver. Du är kapabel till att ha kul för dig själv...

Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem...