Kräftan september Horoskop 2023

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad

September blir månaden då Kräftan kommer att känna behov av att vara i kontakt med någon, antingen med sina nära vänner eller med sin partner. Du kommer att längta efter en kram, närhet och försäkran om att du blir älskad. Detta behov bör dock inte uppsluka dig, och du bör hellre arbeta med självkärlek. Under denna period kommer det viktigaste att vara att försäkra dig om att du har ditt eget värde och gör saker som du känner. Du kommer att stänga dig och meditera den här månaden, förvänta dig inga stora förändringar. Att hitta inre frid borde vara det viktigaste.

I September kommer Kräftan att påverkas mest av månen. Du grundar ju vanligtvis dina handlingar genom känslor, och det kommer även att förstärkas ännu mer nu. Du kommer att känna ett stort behov att bli omhändertagen. Men var försiktig så att du inte blir för känslomässigt bunden till någon, eftersom det potentiella nej du får kan innebära hjärtesorg. Då blir det inte lätt på jobbet. Om ett problem uppstår kommer du att backa undan snarare än att utmana situationen. I stället för förståelse kommer dina kollegor att se ner på dig, och de kommer inte att tveka att använda elaka ord.

Kräftan oktober >>


Solen i jungfrun
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
Solen i vågen
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i vågen
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.