Morgondagens horoskop - Stenbocken

Sök inte svåra vägar i onödan när lösningen finns rakt framför dig. Varför lägga till mer arbete när du kan lösa situationen enkelt och med finess. Andra kommer definitivt uppskatta din beredskap och du får positiv respons.

Det är dags för dig att stå på dina egna fötter. Du har goda förhållanden med din familj men det verkar som att de hållt tillbaka dig den senaste tiden.

Äntligen får du träffa någon som inspirerat dig mycket. Ta chansen och var kreativ!

Tur gynnar den förberedde, så du borde spendera mer tid på att göra färdigt en arbetsuppgift eller när du söker information på jobbet.

<< Stenbocken / Dagliga horoskop


Månen i skorpionen
19.4.14:41 - 21.4.18:01
h
19.4.
Månen i skytten
21.4.19:01 - 24.4.00:51
i
21.4.

Energin under dessa dagar är full av känslor. Därför är vi ofta impulsiva och avundsjuka, särskilt när vi känner oss hotade. Det kan tolkas som en slags försvarsmekanism som kommer från vårt undermedvetna...

Det finns en viss fridfull och optimistisk energi dessa dagarna. Men, man kan känna att man inte kan stanna kvar på ett och samma ställe för länge. En längtan efter att resa och upptäcka allting nytt, utbilda sig och utforska, är stor. Du saknar inte energi för att träna, dock kan du behöva ta itu med visa besvärligheter och en inre frustration...

 

KontaktFacebook