Morgondagens horoskop - Stenbocken

Sök inte svåra vägar i onödan när lösningen finns rakt framför dig. Varför lägga till mer arbete när du kan lösa situationen enkelt och med finess. Andra kommer definitivt uppskatta din beredskap och du får positiv respons.

Gå ut och finn din lycka. Gräv inte i det förflutna, prata hellre om framtiden med din partner. Åk till exempel på en semester tillsammans.

Du behöver en paus för att vila, men semester är inte ett alternativ just nu. Du måste stanna kvar och kämpa ett tag till.

Om du vill anmäla dig till en danskurs, vänta inte en sekund längre, anmäl dig nu. Det gör inget om du inte har en partner, du kommer träffa någon.

<< Stenbocken / Dagliga horoskop


Månen i jungfrun
23.10.21:29 - 25.10.22:20
f
23.10.
Månen i vågen
25.10.23:20 - 27.10.21:30
g
25.10.

Dessa dagars energi bringar oss tyvärr stress. Att förstätta dig själv i rollen som martyr är också typiskt. Praktiskt talat, så är du för upptagen av problem som andra vägrar ta itu med...

Det finns en social energi dessa dagarna. Det du längtar efter är beundran, men även någon slags uppskatting från andra människor också. När du når dina mål, försöker du komma överens med alla, men ibland, blir du bara omedvetet smickrande och påflugen vilket verkligen kan ha ett negativt inflytande på ditt rykte...

 

KontaktFacebook