Stenbocken september Horoskop 2023

Konservativa tecken är praktiska, försiktiga, ihållande och allvarliga

Under september kommer mycket arbete och uppgifter att hoppas. I början av månaden tar det över. Din tidsförvaltning kommer att vara ganska dålig, och du kommer inte att lyckas göra det mesta du planerar. Det är dags att börja tänka på er effektivitet och era prioriteringar, för ni kommer att börja förlora kontrollen över vad ni faktiskt vill. Prata med någon nära dig och som du litar på och försöka lista ut det tillsammans. Under denna tidsperiod kommer du att vara benägen att problem med matsmältningssystemet. Det bästa sättet att undvika dem är att skära ut kryddig mat och följa en balanserad kost.

Ankomsten av September kommer att orsaka många bekymmer för Stenbockar. Du kommer att ha tendens till att ha ansvar för andras uppgifter, så du förmodligen inte vet vad du ska börja någonstans, och du kommer därför skjuta upp dina uppgifter på obestämd tid. Försök att stanna upp för ett ögonblick och prioritera eftersom dessa uppskjutna uppgifter kan annars komma ikapp med dig på samma gång under de efterföljande dagarna.
Saturnus kommer också sannolikt att få dig att återvända till ditt förflutna i dina tankar. Melankoli över glömda vänskap eller ex-partners kommer sannolikt att komma till dina tankar. Försök att inte ge efter för sådana tankar och istället försöka att se framåt.

Stenbocken oktober >>


Solen i jungfrun
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
Solen i vågen
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i vågen
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.