Morgondagens horoskop - Skorpionen

Den nuvarande situationen verkar kanske inte så komplicerad som den verkade från början, från ett annat synsätt. Tänk bara efter noga och planera hur du ska gå till väga. Om du inte underskattar förberedelsen kommer du hantera situationen med god översikt.

Slösa inte din energi på folk som inte är värda den. Se dig hellre omkring så ser du vilka dina sanna vänner är och vilka som inte är det.

Om du har en anställningsintervju eller ett annat viktigt möte, bör du se till att spendera tillräckligt mycket tid på att förbereda dig. Underskatta inte någonting.

Du måste ta hand om din hud oavsett din ålder. Med tillräckligt mycket sömn och återfuktning kommer du se fräsch ut.

<< Skorpionen / Dagliga horoskop


Månen i kräftan
25.5.01:08 - 27.5.08:33
d
25.5.
Månen i lejonet
27.5.09:33 - 29.5.13:41
e
27.5.

Du kommer vara känsligare än vanligt, under dagarna då månen befinner sig i kräftans tecken. Den nuvarande energin är riktad mot familj och hemmet - det är där du känner dig mest bekväm. Du kan bidra med att utveckla en behaglig känsla vilket har en positiv effekt på dina släktingar också...

Det finns en energi som stöttar värdeskapande och byggande som du senare kommer vara stolt över och andra kommer att uppskatta. Dessa dagar är ideala för händelser och dejter...