Morgondagens horoskop - Fiskarna

Även om du gillar att stå i centrum och vara social borde du även uppmärksama din partner. De kommer definitivt uppskatta ditt intresse och efter en trevlig kvällbehöver du inte oroa dig mer.

Stjärnorna påverkar dig mycket starkt och positivt till att vara tålmodig i denna tid. Det är därför du lätt tar dig förbi de små bekymmer med din partner och hjälpa dig njuta av harmoni igen.

Avslöja dina dolda talanger. Prova någonting som har lockat dig länge men som du inte riktigt vågat släppa ut förrän nu.

Känn frihet att gå upp tidigt för att ta en jogginrunda eller träna lite. Du kommer se en förändring väldigt snart.

<< Fiskarna / Dagliga horoskop


Månen i tvillingarna
30.1.09:35 - 1.2.21:12
c
30.1.
Månen i kräftan
1.2.22:12 - 4.2.09:50
d
1.2.

Under dessa dagarna är vi under inflytandet av den energi som får oss att vilja vara bland andra människor. Du kommer tycka om att komunicera, men även att lyssna. Du kan ofta förstå och snabbt möta olika behov av de människor runt omkring dig. Dessa egenskaper är alltid välkomna, så du kan se fram emot att vara populär i en grupp...

Du kommer vara känsligare än vanligt, under dagarna då månen befinner sig i kräftans tecken. Den nuvarande energin är riktad mot familj och hemmet - det är där du känner dig mest bekväm. Du kan bidra med att utveckla en behaglig känsla vilket har en positiv effekt på dina släktingar också...