Skytten december Horoskop 2024

målmedveten, energisk och full av lust och ansträngning

I december kommer Skyttar att vara superaktiva och rastlösa. Du kommer inte att vara på humör för familjemöten, och du kommer att känna ett behov av att gå till bergen och ge en ventilation till din energi. Du bör undvika stress denna månad eftersom du kommer att vara benägen att huvudvärk och en stel övre rygg. Så försök att inte oroa dig för något och njuta av varje ögonblick som kommer att föra denna månad till dig. Kanske överväga att gå till friskvård eller spa med din partner; den avkopplande tid som delas tillsammans kan verkligen fördjupa din anslutning.

Även om du gärna hjälper till med förberedelserna, kommer familjeåterföreningar helt enkelt inte att vara din favorit. Under Mars påverkan kan du lätt bli upprörd på grund av att dina släktingar retar dig. Dessutom kommer du att känna mycket press för att uppfylla förväntningarna hos äldre familjemedlemmar. Många av dem skulle vilja se dig någon annanstans, även om du känner att detta inte är den väg du bör eller vill ta.
En vistelse vid ett spa eller på landet, där du helt och hållet kan fly civilisationen, kan hjälpa Skyttarna att orka sig genom denna svåra tid.

<< Skytten november


Solen i skytten
21.11.20:49 - 21.12.10:13
i
21.11.
Solen i stenbocken
21.12.11:13 - 19.1.20:52
j
21.12.

Du kommer definitivt att njuta av lugn under denna perioden. Ditt humör kommer vara ganska positivt och optimistiskt. Ditt uppförande i samhället kommer vara sofistikerat, självsäkert eller också intellektuellt. En potentiell framgång kommer leda dig vidare. Tack vare god disciplin, kan du göra framsteg inom träning. Men en önskan att ta beslut med hjärtat och inte hjärnan kan sakta ner dig. Du kommer må utmärkt omgiven av familj eller ett stabilt förhållande. Det är också en lämplig plats att självförverkliga dig.

Denna period kan innebära en inbromsning för dina ambitioner. Du kan känna ett behov av att vara för dig själv och tillbakadragen. Så småningom, kan detta leda till att du agerar efter egen fördel, oberoende av andra människor. Du kan framstå som otillgänglig eller elak och självisk i extrema situationer. Du kommer njuta av ditt arbete och kommer kunna vila medans du gör det eftersom du kommer vara noggrann och perfektionist.

Venus i stenbocken
11.11.19:14 - 7.12.07:06
j
11.11.
Venus i vattumannen
7.12.08:06 - 3.1.04:19
k
7.12.

Under denna tid kommer du förmodligen att vilja bevara din värdighet i alla situationer. Det är därför du undviker öppen visning av känslor eller att du är sårad. Din syn på världen kommer att vara mycket realistiskt vilket kan reflekteras i beslutsfattandet. Att etablera ett förhållande endast för den sociala statusen är också vanligt.

Denna period kommer att vara lite kallare när det gäller kärlek. Men, du gillar att vara bland dina vänner mer än någonsin. Din personlighet är på något sätt attraktiv för många människor. Se bara upp för du kanske hamnar med fel personer.

Merkurius i skytten
2.11.20:06 - 8.1.11:21
i
2.11.

Under denna period, kommer dina morala synpunkter att vara starka. Inte endast på grund av det vill du gärna döma, om du ger dig in i ett argument mellan två personer. I dina tankar är du trygg och generös; men du låter andra tveka innan du talar om det nödvändiga för dem. Dessutom kommer du ha kul med att kommentera filosofiska eller politiska frågor.

Mars i lejonet
4.11.05:11 - 6.1.11:35
e
4.11.

Denna period bringar mycket fysisk energi men även gos pyksisk hälsa också. Du kan ta itu med vardagliga problem lätt. Men, behovet av att bli beundrar medföljer dessa förmågor - i detta fall måste du se upp, eftersom en konflikt kan uppstå. Ditt självförtroende är lämpligt, men oturligt nog, kan de förändras till egoism.