Morgondagens horoskop - Jungfrun

Att studera de kommande frågorna är definitivt fördelaktigt. Var försiktig bara så du inte blir för smart och upprymd över de som inte är förberedda. Ingen gillar snokande personer, så skaffa inga ovänner.

Spendera tid med dina mor- och farföräldrar. Hjälp dem med deras vardagliga inköp, skjutsa dem vart de vill. Tänk på alla de stunder de funnits där för dig och återgälda dem för det.

Du står inför ett viktigt beslut som kan påverka hela din karriär. Väg noga alla alternativ och ta inga förhastade beslut.

Även om träningen är ett tillfälle du gillar att ha för dig själv, gör ett undantag och ta med en kompis.

<< Jungfrun / Dagliga horoskop


Månen i fiskarna
22.9.14:27 - 25.9.01:03
l
22.9.
Månen i väduren
25.9.02:03 - 27.9.09:14
a
25.9.

Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem...

Dessa dagars energi bringar obehag. Livet springer snabbt iväg vilket du tycker om, men å andra sidan, känner du för att slänga allting bakom dig och bara slappna av. Ett dilemma kan uppstå vilket håller dig ett steg bakom de aktuella händelserna...

 

KontaktFacebook