Lejonet september Horoskop 2023

Mod, självförtroende, självsäker och öppen är Lejonet

September och den kommande början av läsåret kommer att bli väldigt lugn för Lejonet. Under den här månaden kommer du att avslöja en musikalisk talang som du definitivt borde börja utveckla. Försök att anmäla dig till en musikkurs, som att sjunga eller spela ett musikinstrument; du kommer att vidga dina vyer och tillfredsställa din kreativa anda. Den här månaden kommer även kulinariska färdigheter att vakna, och du kommer att börja experimentera med olika recept. Men undvik söt mat eftersom din kropp är benägen att bli överviktig. Det är bättre att vara uppmärksam på ett tillräckligt utbud av grönsaker och ett vattenintag.

September ger dig utmärkt tillfälle att njuta av några soliga dagar och att resa lite. Välj ett bra sällskap för din resa eftersom detta kan vara din sista möjlighet att resa utomlands i år, så du bör definitivt inte tveka eftersom det kommer att bringa dig mycket mental energi för resten av året.
Lejonen kommer att kunna hantera all stress i September mycket bra, och därför kommer de också att kunna stötta hela familjen när de behöver det som mest, och de kommer fortfarande att ha gott om energi kvar för sina egna aktiviteter. Försök att få saker att ske nu som du har skjutit upp alltför länge. Du kommer att ligga steget före de andra.

Lejonet oktober >>


Solen i jungfrun
23.8.10:50 - 23.9.08:40
f
23.8.
Solen i vågen
23.9.09:40 - 23.10.18:10
g
23.9.

Du kommer inte kunna motså nervositet i denna period. Du kanske känner dig lite långsammare, osäkrare och andra kan lägga märke till detta. Du kommer försöka vara ordentlig och systematisk när du arbetar, mer än någonsin, på grund av en rädsla för eventuella hinder och försök att undvika dem. Du kan självförverkliga dig i denna period genom manuellt arbete. Dina skickliga händer kommer underlätta för dig.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Venus i lejonet
5.6.15:46 - 9.10.03:01
e
5.6.

Under denna perioden tenderar folk att bete sig mer dramatiskt än vanligt, särskilt när det kommer till kärlek och förhållanden. Du kommer njuta av uppmärksamhet från det motsatta könet då det stimulerar ditt ego. Din kärlek kan vara mycket ärlig och romantisk, under denna perioden, särskilt när du blir kär i någon som beundrar dig. Å andra sidan kan ett uppbrott vara extra tufft just nu.

Merkurius i jungfrun
28.7.23:20 - 5.10.01:57
f
28.7.

Du kommer att lyckas bra med att lösa problem under den här perioden. Eftersom du kommer kunna analysera allt exakt och komma till skott direkt. Det är en bra period för alla experter. Dessutom, kanske dina samtal ofta handlar om hälsa. Eftersom ditt intresse för detta kommer vara intensivt.

Mars i vågen
27.8.14:58 - 12.10.05:37
g
27.8.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.