Stenbocken oktober Horoskop 2019

Konservativa stjärntecken är praktiska, försiktiga, envisa och allvarliga

Även om oktober ger mycket roligt i ditt liv, fokuserar du på arbete. Tack vare Mars i Skorpionen är Stenbocken mycket ambitiös, så han uppnår ett resultat över genomsnittet med lätthet. Dina känslor dämpas, så några oväntade nyheter kommer inte att rubba din balans.

När det gäller arbete, upplever du en lugn period. I oktober kan Stenbocken fortfarande sjunka i rampljuset på grund av tidigare prestationer. Det räcker att bara hålla en genomsnittlig takt. Du får äntligen tid för dig själv, oavsett om du spenderar det, gör något för fysisk eller psykisk hälsa. Det kommer att vara till nytta för dig att utvärdera tidigare händelser.

Om du upptäcker att din chef gjort ett misstag, ta inte upp det inför alla, säg det enskilt till honom senare.

Du är kanske på ett väldigt bittert humör men du bör inte undvika folk för det. I den sociala miljön mår du förhoppningsvis bättre.

<< Stenbocken september


Solen i vågen
23.9.09:36 - 23.10.19:05
g
23.9.
Solen i skorpionen
23.10.20:05 - 22.11.15:43
h
23.10.

Denna tidsperiod kommer vara ganska allvarlig för dig. Både när det kommer till dina handlingar och ditt beteende kommer du fundera mycket, i vissa fall kan du framstå som obestämd eller för långsam. Hursomhelst kommer du definitivt att uppskatta all typ av konst och spirituella upplevelser. Dessutom kan en promenad i naturen berika dig. Om du vill självförverkliga dig bör du göra det ensam. Eftersom det är enda sättet för dig att organisera dina tankar och känna dig nöjd och trygg.

Tack vare din kämparglöd, kanske du är tanklös eller till och med besatt. Var försiktig med andra människor då du kan komma att såra de du bryr dig mycket om. Å andra sidan kan du uppnå stora saker tack vare din uthållighet och ditt självförtroende. Du kan också känna en flyktig förändring i ditt humör och motsatta känslor. Andra kan uppfatta dig som humanitär men om situationen ändras kanske du vill vara hämndlysten.

Venus i vågen
14.9.15:23 - 8.10.18:49
g
14.9.
Venus i skorpionen
8.10.19:49 - 1.11.21:05
h
8.10.

Under denna perioden kommer du undermedvetet att lägga mycket vikt vid relationer och se till att de är välbalanserade och harmoniska. Det är din nyckel till lycka. En annan fördel är trevligt uppträdande, du verkar nästan magnifik för andra människor. Men när det kommer till allvarliga beslut, kan du känna dig osäker. Det är din svaghet under dessa dagar.

Dessa dagar letar du efter individer med mystiska och komplicerade sinnen. Du kan inte motstå frestelesen av allting förbjudet vilket gör dig mer öppen för tabubelagda saker. Även om dina känslor är mer intensiva än någonsin, är det bäst att gömma undan dem och hålla uppe masken.

Merkurius i vågen
14.9.09:01 - 3.10.10:00
g
14.9.
Merkurius i skorpionen
3.10.11:00 - 9.12.10:26
h
3.10.

Om du kommer nära två personer som är mitt i ett argument under denna perioden, kommer det krävas av dig att du endast håller med den ena. Din beslutsförmåga kommer fungera långsammare då du behöver tid på dig att överväga allting. Om du måste delge din åsikt kommer ditt uttryck att vara ganska tungt. Dessutom, vill du inte skapa fiender, du skulle föredra att vara vän med alla.

Under denna period kommer ett stort inflöde av mental energi att ske. Du kommer kunna ta in information även sent på kvällarna då du inte känner någon trötthet. Om du fokuserar ditt sinne så är allting möjligt. Inget hinder är stort nog för dig. Dessutom kommer du vara intresserad av originella ämnen, till exempel sex det ockulta eller medicin.

Mars i jungfrun
18.8.06:49 - 4.10.05:52
f
18.8.
Mars i vågen
4.10.06:52 - 19.11.08:11
g
4.10.

Under denna period är det definitivt lämpligt att lägga din energi på arbetet eftersom dina känslor är bedövade. Frågor som rör relationer kan tyckas löjliga och inte intressanta för dig. Ditt jobb kommer sannerligen tillfredsställa dig, men om någon försöker hämma din framgång vilket sätter press på dig, kan du kritisera mycket och bli kinkig.

Under denna tiden, kan du förvänta dig att vara rationell och kall. Det finns ingen ilska, passion eller spänning inom dig. Det enda som kan oroa dig är känslan av orättvisa - i detta fall, är du villig att kämpa för det rätta utan tvekan. Ditt mål och noggranna inställning är verkligen användbart när det gäller karriär.

 

KontaktFacebook