Månen i väduren

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Vädur: Människor födda under det flammande stjärntecknet Väduren utmärker sig genom sin...

Folk som har månen i väduren är starka, även om de inte visar det. De är ofta nöjda med sig själva och fulla av energi - oavsett om det kommer till träning, arbete eller kärlek, är de alltid dedikerade att kämpa till sista andetaget i början. De försöker komma förbi alla hinder så snart som möjligt eftersom tålamod är inte deras stil. Humörsvängningar kan också förekomma.

En person med månen i väduren känner ett behov av att skydda andra. Om du finner dig i en knipa kan du förvänta dig att dessa personer kommer till din hjälp och försvarar dig mot andra människor.

Under press, är den främsta egenskapen i din personlighet otålighet och en tendens att ta åt dig personligen och sen känna dig kränkt. Därför kan du till och med bli irritabel.


Dessa dagars energi bringar obehag. Livet springer snabbt iväg vilket du tycker om, men å andra sidan, känner du för att slänga allting bakom dig och bara slappna av. Ett dilemma kan uppstå vilket håller dig ett steg bakom de aktuella händelserna.

Det är möjligt att du i stundens hetta blir utmattad innan du ens inser det. Månen i väduren gör din själv och sinne dedikerat, men du kan återhämta dig från alla traumatiska upplevelser snabbt. Dessa dagarna får dig att känna dig uppspelt över allting nytt.