Månen i fiskarna

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Fiskarna: Detta stjärntecken i Zodiaken associeras med planeterna Jupiter och Neptunus. Mä...

När månen är i fiskarnas tecken, är det vanligt att folk börjar tänka irrationellt. Du bör ha detta i åtanke då det kan hjälpa dig att undvika onödiga problem. Du tenderar att förvrida verkligheten för att få det att se ut som du vill.

Du tycker ofta om att fly verkligheten i dina tankar och din fantasi. Anledningen är till exempel att verkligheten är för hård. Du kan se och förstå sårbarhet i andra eftersom du också känner så. Dessutom, att ta itu med andras problem hjälper dig att fly från dina egna dilemman.

Med månen i fiskarnas tecken längtar du efter romans och nån typ av magi. En emotionellt stabil relation och ett tryggt hem är också viktigt för dig.


Du kan förvänta dig energi i den fantasi vilket kommer vara i full gång dessa dagarna. Därför kan din kvickhet ibland förlora sin kraft - på bekostnad av känslor. Du är också mer empatisk än någonsin förr. Du kommer inte ha något problem med att empatisera med många olika människor. Men nackdelen är att du ofta glömmer dina egna dilemman och problem.

Månen i fiskarnas tecken ger dig sådan energi att du blir väldigt gästvänlig. Ditt humör smittar lätt av sig, på ett positivt sätt. Du kommer nyttja dessa förmågor särskilt omkring din familj.