Kräftan Horoskop 2018

De som är födda under detta känslofyllda stjärntecken styrt av månen kan se fram emot ett år fyllt av underbara upplevelser. Horoskopet för 2018 förutser, att kräftorna kommer åstadkomma mycket inom sina karriärer, såväl som i dera privatliv. Hursomhelst, vad som är ännu viktigare, är att dina drömmar kommer bli sanna och du kommer uppfylla mer än bara en förväntning. Det kan komma några svåra stunder också, men belöningen som väntar på dig vid mållinjen kommer vara värt det. Dessutom kommer erfarenheterna du får på vägen vara ovärderliga.

Enligt horoskopet, kommer början av 2018 ge dig harmoni i förhållanden. Tack vare Venus positiva inflytande kommer ditt sinne vara öppet, vilket resulterar i att du kommer överens med och lyckas bygga upp nya relationer med andra väldigt enkelt. Men, när det kommer till personliga och intima saker, lär du ha en tendens att låta dina känslor dominera. Rationaliteten kommer ta ett steg åt sidan. Du kommer vara mycket sårbar i sådana stunder, så var försiktig med vem du öppnar upp dig för.

Merkurius som kommer vara i vädurens tecken under våren 2018 lovar att assistera med kräftornas karriärer. Tack vare dess inflytande, kommer du ha lätt för att bestämma dig, så du kommer inte ha några problem med att problemlösning överhuvudtaget. Dessutom, när det kommer till komunikation, lär du vara mycket självsäker, energisk och övertygande. Just nu är den perfekta stunden att investera din tid i arbetet för att få ut mest av det, du behöver inte ens vara rädd för att be chefen om en löneökning.

Enligt horoskopet, kommer sommarmånaderna vara inriktade på relationer igen. Men, du kommer också uppleva några äventyr. Du måste bara omge dig med rätt människor eller sluta vara rädd för att åka på en resa. Du kommer finna att du är inte lika rädd för det okända som du var förr. Dessutom, kommer du få massvis med erfarenhet och självförtroende. För potentiella partners, kommer kräftorna vara extra attraktiva.

Med början av hösten 2018, kommer det ytterligare en period som är perfekt för kräftorna att utveckla karriären. Merkurius kommer befinna sig i Stenbockens tecken, så du kommer inte sakna motivation. Du kanske även erinrar dig en viss självkontroll vilket är passande när du har med andra människor att göra. Men, du bör se upp med din hälsa under denna tiden, du löper en viss risk för mindre skador orsakade av ouppmärksamhet.

När det kommer till ditt privatliv, kommer du sannerligen uppskatta din familj och vänner. Du kommer göra ditt bästa för att hålla relationerna harmoniska. Det är delvis därför som kräftornas långsiktiga relationer kommer frodas under slutet av året. Men, var försiktig med att inte utveckla ett beroende av din andra hälft - detta kan få ditt emotionella tillstånd att falla isär.