Kräftan februari Horoskop 2022

Känslomässig men lyhörd karaktär, lynnig och reserverad

Februari kommer att ge Kräftan ett visst mått av självförtroende, särskilt på jobbet. Du kommer inte längre att vara rädd för att säga vad du gillar och vad du inte gör, tack vare vilket dina överordnade kommer att börja uppfatta dig som jämställd. Under denna period kommer du att överraska dig själv med din kreativitet och nya idéer på jobbet och i ditt personliga liv. Dra därför nytta av detta och var inte rädd för att experimentera med inredning eller ens med din klädstil eller frisyr. Ta med en ny gnista till ditt förhållande; din partner kommer också att uppskatta kreativiteten.

Februari kommer att innebära framgång för cancer, främst tack vare Jupiters starka inflytande. Du kommer att sticka ut på jobbet, och dina överordnade kommer att vara mycket nöjda med de idéer du visar upp för dem. Men tänk också på att din framgång också kommer att ge mer ansvar. Var inte rädd för att acceptera detta.
Din karriär framgång kommer att återspeglas i ditt privatliv också, och allt kommer att flyta på smidigt. Dra nytta av denna gynnsamma period och ta med din partner någonstans på en resa eller bara ta en paus och skapa tid bara för er. Ni förtjänar det båda två.

Kräftan mars >>


Solen i vattumannen
20.1.03:25 - 18.2.17:30
k
20.1.
Solen i fiskarna
18.2.18:30 - 20.3.16:19
l
18.2.

Du kommer att framstå som mycket vänlig och sympatisk under denna period. Du kommer inte ha något problem med att anpassa dig efter omgivningen, eftersom du kommer vara flexibel och anpassningsbar. Dock kommer du behålla din egen åsikt och dina avancerade intellektuella förmågor. Du kan känna plötsliga förändringar i ditt humör. Ena stunden är du allvarlig och nästa är du sällskaplig och glad. Hursomhelst oroar du dig inte för vad andra tycker utan du går din egen väg.

Ena av dina främsta egenskaper i denna perioden är din magkänsla. Du kommer vara mycket empatisk och observant, så du framstår som mycket vänlig, generös och sympatisk. Om du är ensam kan du ha en tendens att bli lat, deppig eller till och med tappa kontrollen över dina känslor. Du kommer må mycket bättre omgiven av de personer du liter på och älskar. Eftersom känslan av mindervärdighet försvinner, kan du självförverkliga dig fullt ut.

Venus i stenbocken
5.11.11:30 - 6.3.07:14
j
5.11.

Under denna tid kommer du förmodligen att vilja bevara din värdighet i alla situationer. Det är därför du undviker öppen visning av känslor eller att du är sårad. Din syn på världen kommer att vara mycket realistiskt vilket kan reflekteras i beslutsfattandet. Att etablera ett förhållande endast för den sociala statusen är också vanligt.

Merkurius i stenbocken
26.1.04:05 - 14.2.22:38
j
26.1.
Merkurius i vattumannen
14.2.23:38 - 10.3.02:20
k
14.2.

Under denna period längtar du efter att bli respekterad, så du känner dig orolig om någon tycker du är en dåre. Därför är du ganska tyst och väntar. Tack vare denna position kan konservativt tänkande dyka upp, särskilt när det kommer till förhållanden och torr humor.

Under denna perioden kommer du vara ganska ärlig. Oavsett omständigheterna - om det är passande eller ej. Eftersom du kommer känna ett behov av att stå fast vid dina åsikter och idéer. Du kan dock få problem i komunikationer på grund av denna attityd. Dessutom kommer du inte vara rädd för att tala om saker som de är och folk kommer komma till dig för råd.

Mars i stenbocken
24.1.13:26 - 6.3.07:00
j
24.1.

Energin av denna placering är ideal för karrirären. Önskan för material tillfredsställelse och en erkänd status är viktigt för dig och motiverar dig. Dina självkontroll och ledningskompetens är på en hög nivå också. När det gäller avkoppling, föredrar du vila medan du gör yoga eller andningsövningar framför att tillbringa tid i en grupp.