Vattumannen februari Horoskop 2022

Själfull och romantisk med en känsla av experimenterande

Februari blir en månad av kärlek för akvarier. Dina känslor kommer att bli starkare, så du kommer att uppleva varje ögonblick i ditt liv mycket mer intensivt. Så du kan använda detta och ägna lite tid och energi till din partner. Gå för en lång helg tillsammans eller en semester, eller bara göra en resa till någon friskvård reträtt där du kommer att känna som om du är i ett paradis och du kommer att fullt njuta av intima stunder tillsammans. Om du kämpar med pengar, sedan njuta av lite romantisk tid hemma med ljus och kanske prova något nytt i ett erotiskt område för att krydda ditt sexliv.

I februari kommer vattumannen att vara väldigt omtänksamma och tillgiven tack vare Venus påverkan. Det kan dock vara ett problem i vissa situationer. Var nu uppmärksam på din partner istället för att flörta med andra personer. Om det kommer att leda till en konflikt kan du riskera att förlora hen på grund av ditt beteende.
Under denna månaden kommer du inte vara speciellt sparsam av dig, och du kommer att unna dig själv att köpa nya saker. Försök att hitta någon sorts självkontroll eftersom att spendera för mycket kan göra att du hamnar i allvarliga ekonomiska problem.

Vattumannen mars >>


Solen i vattumannen
20.1.03:25 - 18.2.17:30
k
20.1.
Solen i fiskarna
18.2.18:30 - 20.3.16:19
l
18.2.

Du kommer att framstå som mycket vänlig och sympatisk under denna period. Du kommer inte ha något problem med att anpassa dig efter omgivningen, eftersom du kommer vara flexibel och anpassningsbar. Dock kommer du behålla din egen åsikt och dina avancerade intellektuella förmågor. Du kan känna plötsliga förändringar i ditt humör. Ena stunden är du allvarlig och nästa är du sällskaplig och glad. Hursomhelst oroar du dig inte för vad andra tycker utan du går din egen väg.

Ena av dina främsta egenskaper i denna perioden är din magkänsla. Du kommer vara mycket empatisk och observant, så du framstår som mycket vänlig, generös och sympatisk. Om du är ensam kan du ha en tendens att bli lat, deppig eller till och med tappa kontrollen över dina känslor. Du kommer må mycket bättre omgiven av de personer du liter på och älskar. Eftersom känslan av mindervärdighet försvinner, kan du självförverkliga dig fullt ut.

Venus i stenbocken
5.11.11:30 - 6.3.07:14
j
5.11.

Under denna tid kommer du förmodligen att vilja bevara din värdighet i alla situationer. Det är därför du undviker öppen visning av känslor eller att du är sårad. Din syn på världen kommer att vara mycket realistiskt vilket kan reflekteras i beslutsfattandet. Att etablera ett förhållande endast för den sociala statusen är också vanligt.

Merkurius i stenbocken
26.1.04:05 - 14.2.22:38
j
26.1.
Merkurius i vattumannen
14.2.23:38 - 10.3.02:20
k
14.2.

Under denna period längtar du efter att bli respekterad, så du känner dig orolig om någon tycker du är en dåre. Därför är du ganska tyst och väntar. Tack vare denna position kan konservativt tänkande dyka upp, särskilt när det kommer till förhållanden och torr humor.

Under denna perioden kommer du vara ganska ärlig. Oavsett omständigheterna - om det är passande eller ej. Eftersom du kommer känna ett behov av att stå fast vid dina åsikter och idéer. Du kan dock få problem i komunikationer på grund av denna attityd. Dessutom kommer du inte vara rädd för att tala om saker som de är och folk kommer komma till dig för råd.

Mars i stenbocken
24.1.13:26 - 6.3.07:00
j
24.1.

Energin av denna placering är ideal för karrirären. Önskan för material tillfredsställelse och en erkänd status är viktigt för dig och motiverar dig. Dina självkontroll och ledningskompetens är på en hög nivå också. När det gäller avkoppling, föredrar du vila medan du gör yoga eller andningsövningar framför att tillbringa tid i en grupp.