Stenbocken Horoskop 2021

Stenbocken, ett mycket hårt arbetande men envis jordtecken har ett mycket intensivt år framför sig. Gör dig redo för en riktig åktur – och det kommer ofta att bli svårt att hålla sig lugn. 2021 för Stenbocken kommer att ge många vändningar, främst i förhållanden, speciellt familjens, liksom de med vänner och partners.

På våren kommer du förmodligen inte att kunna undvika konflikter - det kan till och med finnas flera av dem samtidigt. Om du är i en långvarig relation kan du förvänta dig argument som är så allvarliga som till och med kan resultera i avslut eller skilsmässa i extrema fall. När vi tittar på ditt horoskop kan vi se att om just detta sker, så finns det inget behov av att stå emot detta. En mycket mer intressant förbindelse är på väg.

Så snart sommaren är här kommer Stenbocken sannolikt inte att kunna värna sig mot nervositet. Kanske har det just hänt något i din familj som du inte kan hantera. Men håll i åtanke att allt är faktiskt på rätt plats. Försök distansera dig från den här situationen, för när du blandar dig i för mycket kan du bara göra det värre och sedan komma ut som en värre människa än tidigare.

Den andra halvan av 2021 blir lite lugnare - på jobbet kan du förvänta dig harmoniska relationer och du kommer att med lätthet utföra dina arbetsuppgifter. Horoskopet visar också att en befordran kan komma - det tillsammans med ett större ansvar. Du kommer att överväga om det är värt det för dig. Beslutet är helt upp till dig - kanske skulle du behöva arbeta mer timmar, men den potentiella klättringen i karriären är å andra sidan mycket attraktiv.

Stenbocken bör också tänka på sig själva. Denna period är absolut perfekt för att utveckla dina hobbyer, de kommer nu att vara väldigt njutbara för dig och dessutom hjälper de dig att stänga ute allt annat ett tag. Ditt kreativa tänkande är på topp nu och det skulle vara synd att inte utnyttja det. Du har många idéer, så varför inte genomföra dem? Du ser att om du tillbringar lite tid för dig själv kommer det att vara värt det.

I slutet av 2021 kommer Saturnus att vara i Vattumannen, vilket betyder att du förmodligen kommer att känna att du inte passar in i ditt kollektiv. Det är dags att sortera dina tankar, Stenbocken presenteras nu med en unik möjlighet att utföra en viss typ av självreflektion. Är du lycklig i alla aspekter av ditt liv? Om inte, fundera på vad som kan förbättras.