Stenbocken januari Horoskop 2023

Konservativa tecken är praktiska, försiktiga, ihållande och allvarliga

I januari behöver Stenbocken inte frukta några stora förändringar i sina liv. Allt kommer att passa in bra eftersom du kommer att ordna dina prioriteringar, sätta mål, och försöka uppnå dem. Under denna månad hittar du ledande förmågor, och du kommer att använda dem, särskilt på jobbet. Du kommer att bli en stor lagledare, och leda ditt team till bra resultat; Du kanske får några bra ekonomiska belöningar för det. Var också försiktig så att du inte blir förkyld. Annars kan du få problem med urinvägarna och urinblåsan. Vara varm och följ och dricka tillräckligt med vatten.

I början på ett nytt år kommer det att kännas helt normalt för Stenbockar, och de kommer förmodligen inte att känna mycket behov till förändring i sitt beteende heller. Framför allt kommer dina styrkor att bli tydligare och klarare. Du kommer att tydligt kunna bestämma vad du vill uppnå i år, och från början av året kommer du att ha mycket tur tack vare solen.
Även om du kommer att försöka trycka bort planetens påverkan i januari, kommer du att styras av en vilja att ta hand om de andra runt omkring dig. På jobbet kan din prestation öka eftersom du försöker få en befordran eller en löneökning. Framgången i sig kommer dock att ligga främst i lagarbete.

Stenbocken februari >>


Solen i stenbocken
21.12.22:35 - 20.1.09:18
j
21.12.
Solen i vattumannen
20.1.10:18 - 18.2.23:22
k
20.1.

Denna period kan innebära en inbromsning för dina ambitioner. Du kan känna ett behov av att vara för dig själv och tillbakadragen. Så småningom, kan detta leda till att du agerar efter egen fördel, oberoende av andra människor. Du kan framstå som otillgänglig eller elak och självisk i extrema situationer. Du kommer njuta av ditt arbete och kommer kunna vila medans du gör det eftersom du kommer vara noggrann och perfektionist.

Du kommer att framstå som mycket vänlig och sympatisk under denna period. Du kommer inte ha något problem med att anpassa dig efter omgivningen, eftersom du kommer vara flexibel och anpassningsbar. Dock kommer du behålla din egen åsikt och dina avancerade intellektuella förmågor. Du kan känna plötsliga förändringar i ditt humör. Ena stunden är du allvarlig och nästa är du sällskaplig och glad. Hursomhelst oroar du dig inte för vad andra tycker utan du går din egen väg.

Venus i stenbocken
10.12.04:37 - 3.1.02:52
j
10.12.
Venus i vattumannen
3.1.03:52 - 27.1.03:16
k
3.1.
Venus i fiskarna
27.1.04:16 - 20.2.08:41
l
27.1.

Under denna tid kommer du förmodligen att vilja bevara din värdighet i alla situationer. Det är därför du undviker öppen visning av känslor eller att du är sårad. Din syn på världen kommer att vara mycket realistiskt vilket kan reflekteras i beslutsfattandet. Att etablera ett förhållande endast för den sociala statusen är också vanligt.

Denna period kommer att vara lite kallare när det gäller kärlek. Men, du gillar att vara bland dina vänner mer än någonsin. Din personlighet är på något sätt attraktiv för många människor. Se bara upp för du kanske hamnar med fel personer.

Under denna tid, stöd från människorna runt omkring dig kommer att göra mycket nytta. Ditt sinne är öppet så det är väldigt lätt att komunicera med dig. Å andra sidan, är du inte kapabel till att ta objektiva beslut och därför kan du lätt bli påverkad. I extrema fall kan du till och med bygga en tillit till någon som senare kommer att svika dig.

Merkurius i stenbocken
6.12.22:54 - 11.2.12:10
j
6.12.

Under denna period längtar du efter att bli respekterad, så du känner dig orolig om någon tycker du är en dåre. Därför är du ganska tyst och väntar. Tack vare denna position kan konservativt tänkande dyka upp, särskilt när det kommer till förhållanden och torr humor.

Mars i tvillingarna
20.8.09:46 - 25.3.12:27
c
20.8.

Under denna period, kommer du tycka om att utbilda dig, till exempel genom läsning. Du kommer bara allmänt längta efter ny information som du kan använda senare. Dina argument kommer vara mycket starka så du tar du ur allting. Men, din personlighet kan hamna ur balans och bli ostabil som om att det pågår en inre konflikt i dig. Vid stress kommer du använda sarkasm och syrlighet som en försvarsmekanism.