Tvillingarna januari Horoskop 2025

Kommunikativ och artig karaktär med sinne för humor och kreativitet

För Tvillingarna kommer januari mest att fokusera på relationer. Under denna period kommer du att hamna i en stereotyp, och därför vill du känna ett behov av att återuppliva ditt förhållande. Testa till exempel att åka på en resa med din bättre hälft, gå på bio eller ha en helg i friskvård, du kommer se att ditt band kommer att fördjupas igen. Du vill också vara väldigt bestämd på vad du vill uppnå i år, och det kommer inte att vara några problem för dig att göra rätt prioriteringar. Du kommer dock inte att ha särskilt tålamod. Hitta därför en kompis som motiverar och uppmuntrar dig.

Januari kommer innebära stora förändringar i relationer för tvillingarna. Med det nya årets ankomst så börjar du förstå och inse saker som inte är bra för dig men också saker som du verkligen uppskattar hos andra. Det blir naturligt för dig att skapa relationer, så du kommer att trivas som fisken i vattnet. Du kommer att vara mycket upphetsad över de nya mål du satt upp inför detta år, men ofta kommer det vara svårt för dig att hålla ut och vara ihärdig. Men några få av dem kan verkligen vara banbrytande för dig. Din förmåga att skapa nya vänner kan även underlätta för dig med dessa utmaningar.

<< Tvillingarna december


Solen i stenbocken
21.12.10:14 - 19.1.20:52
j
21.12.
Solen i vattumannen
19.1.21:52 - 18.2.10:59
k
19.1.

Denna period kan innebära en inbromsning för dina ambitioner. Du kan känna ett behov av att vara för dig själv och tillbakadragen. Så småningom, kan detta leda till att du agerar efter egen fördel, oberoende av andra människor. Du kan framstå som otillgänglig eller elak och självisk i extrema situationer. Du kommer njuta av ditt arbete och kommer kunna vila medans du gör det eftersom du kommer vara noggrann och perfektionist.

Du kommer att framstå som mycket vänlig och sympatisk under denna period. Du kommer inte ha något problem med att anpassa dig efter omgivningen, eftersom du kommer vara flexibel och anpassningsbar. Dock kommer du behålla din egen åsikt och dina avancerade intellektuella förmågor. Du kan känna plötsliga förändringar i ditt humör. Ena stunden är du allvarlig och nästa är du sällskaplig och glad. Hursomhelst oroar du dig inte för vad andra tycker utan du går din egen väg.

Venus i vattumannen
7.12.07:06 - 3.1.04:20
k
7.12.
Venus i fiskarna
3.1.05:20 - 4.2.08:52
l
3.1.

Denna period kommer att vara lite kallare när det gäller kärlek. Men, du gillar att vara bland dina vänner mer än någonsin. Din personlighet är på något sätt attraktiv för många människor. Se bara upp för du kanske hamnar med fel personer.

Under denna tid, stöd från människorna runt omkring dig kommer att göra mycket nytta. Ditt sinne är öppet så det är väldigt lätt att komunicera med dig. Å andra sidan, är du inte kapabel till att ta objektiva beslut och därför kan du lätt bli påverkad. I extrema fall kan du till och med bygga en tillit till någon som senare kommer att svika dig.

Merkurius i skytten
2.11.20:05 - 8.1.11:20
i
2.11.
Merkurius i stenbocken
8.1.12:20 - 28.1.03:43
j
8.1.
Merkurius i vattumannen
28.1.04:43 - 14.2.12:56
k
28.1.

Under denna period, kommer dina morala synpunkter att vara starka. Inte endast på grund av det vill du gärna döma, om du ger dig in i ett argument mellan två personer. I dina tankar är du trygg och generös; men du låter andra tveka innan du talar om det nödvändiga för dem. Dessutom kommer du ha kul med att kommentera filosofiska eller politiska frågor.

Under denna period längtar du efter att bli respekterad, så du känner dig orolig om någon tycker du är en dåre. Därför är du ganska tyst och väntar. Tack vare denna position kan konservativt tänkande dyka upp, särskilt när det kommer till förhållanden och torr humor.

Under denna perioden kommer du vara ganska ärlig. Oavsett omständigheterna - om det är passande eller ej. Eftersom du kommer känna ett behov av att stå fast vid dina åsikter och idéer. Du kan dock få problem i komunikationer på grund av denna attityd. Dessutom kommer du inte vara rädd för att tala om saker som de är och folk kommer komma till dig för råd.

Mars i lejonet
4.11.05:13 - 6.1.11:34
e
4.11.
Mars i kräftan
6.1.12:34 - 18.4.06:15
d
6.1.

Denna period bringar mycket fysisk energi men även gos pyksisk hälsa också. Du kan ta itu med vardagliga problem lätt. Men, behovet av att bli beundrar medföljer dessa förmågor - i detta fall måste du se upp, eftersom en konflikt kan uppstå. Ditt självförtroende är lämpligt, men oturligt nog, kan de förändras till egoism.

Under denna period, bör din energi riktas mot de närmsta vännerna och familjen - hemmet som ni alla skapar. Dina protektionistiska tendenser kommer att vara mycket stark i dessa dagar. Du kommer att svara på stress med en defensiv attityd. Om du håller känslorna buteljerade, kan det leda till bitterhet och irrationella ilska.