Månen i skytten

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Skytten: Människor födda i Skyttens tecken är associerade med planeten Jupiter, varför de...

Månens placering i skyttens tecken bidrar med ett varmhjärtat och optimistiskt humör. Dessa människor är ofta öppensinnade med ett gott sinne för humor, dock har de ingen hänsyn och kan lätt få fiender även när de inte menar det.

Du behöver ofta utrymme för att söka efter livets svar. Du är ganska attraherad av livets andliga mening, din fantasi är mycket livlig och du besitter också en stark tro. Du är kapabel till att studera under flera timmar såväl som att bara vara och fundera. Du kan till och med motivera andra att känna en sådan nyfikenhet.

I stressade situationer, har du svårt att kontrollera dina känslor, särskilt när det uppstår hinder för dina ambitioner.


Det finns en viss fridfull och optimistisk energi dessa dagarna. Men, man kan känna att man inte kan stanna kvar på ett och samma ställe för länge. En längtan efter att resa och upptäcka allting nytt, utbilda sig och utforska, är stor. Du saknar inte energi för att träna, dock kan du behöva ta itu med visa besvärligheter och en inre frustration.

Du kommer njuta av komunikation. Du kommer stimulera andras intellekt, vilket får dem att tänka stort. Dessa förmågor kan vara extra användbara i arbetet. Men, du bör inte vara för ärlig med folk under dessa dagarna.