Månen i vågen

Månen: Karaktäriserar hjärta, själ, ditt inre jag. Vi blir blyga och känsliga under månens inflytande.

Vågen: Människor födda under stjärntecknet Vĺgen är associerade med planeten Venus vilk...

Man kan definitivt säga att månens placering i vågens tecken är socialt fredsamt. Det är därför dessa människor hatar trångsynthet och otrevlighet. De kan verkligen visa sin motvilja till all disharmoni (oavsett om det är relationer eller hem relaterat). Å andra sidan, så är deras ilska ofta vänd inåt, då de inte gillar att ställa till en scen bland folk.

Du kan vara mycket empatisk. Du kan alltid se på saker från en annan persons synvinkel. Du tycker också om att hålla med andra i deras åsikter, och om du inte håller med gör du det klart väldigt försiktigt. Du blir då en mycket god kollega, men också en sann vän.

Din undermedvetna önskan att bli socialt bekräftad gör dig sårbar. Det är därför du blir nervös och tveksam när du inte vet hur du ska muntra upp en person i en specifik situation och hur du ska agera för att få ett gott rykte.


Det finns en social energi dessa dagarna. Det du längtar efter är beundran, men även någon slags uppskatting från andra människor också. När du når dina mål, försöker du komma överens med alla, men ibland, blir du bara omedvetet smickrande och påflugen vilket verkligen kan ha ett negativt inflytande på ditt rykte.

Vi kan också förvänta oss kreativ energi. Konst och glädjen av allting vackert kommer att tillfredsställa dig. Du kommer också trivas bra i ett harmoniskt och fridfullt hem.