Fiskarna Horoskop 2019

Neptunus, planeten som styr ditt stjärntecken, kommer att vara i en mycket stark position i år och därför kommer Fiskarna horoskop 2019 att vara positiv och full av handling. Särskilt när det gäller personligt liv. Personligheten hos människor födda under detta vattentecken är vanligtvis känslig, empatisk och vänlig. De tenderar ofta att fly in i fantasivärlden och glömma verkligheten, vilket kan vara en nackdel. De kan också lätt bli föremål för mental ångest.

I början av 2019 har man förberett en optimistisk period för Fiskarna. Du är frestad av nya chanser och början, så du blir bokstavligen laddad med energi. Det blir bäst om du lägger denna energi på jobbet. Enligt horoskopet är nu chansen att visa dina överordnade att du är en oumbärlig medarbetare. Denna period kommer också att vara till nytta för enskilda individer. Du kan förvänta dig en passionerad flare och om du är ihållande, kanske till och med ett romantiskt förhållande.

Vårmånaderna fortsätter att gå i en snabb takt, som du tycker om å ena sidan, men å andra sidan vill du lägga ut skyldigheter ur ditt sinne och bara vila. Du måste få dina prioriteringar raka och inser att det inte går att vara överallt. Om Fiskarna prioriterar arbete, lovar horoskopet att deras ansträngningar kommer att vara värda det.

Med gradvis uppvärmning och ankomst av sommarmånaderna kommer fiskarna att känna Venus inflytande i Oxen. Speciellt under andra halvåret juni 2019 upplever du en mycket intensiv period. Varje ögonblick kommer att leva till fullo. Det gäller inte bara kärlek och relationer, men också till exempel kulturella eller kulinariska upplevelser. Karriär måste ställas undan en stund, men lyckligtvis finns inga problem som hotar dig på detta område. Det räcker att bara behålla nuvarande takt och inte laga sig bakom andra kollegor.

Hösten 2019 kommer att ge en viss typ av komfort. Du är före en stabil period, där du kommer att få den förlorade kraften tillbaka. Du har äntligen tid att ta hand om dig själv. Du kommer säkert att dra nytta av att sortera ut dina tankar och lärande från tidigare händelser.

Med kommande slutet av 2019 kommer fiskarna att känna inflytandet från den kraftfulla Mars i Skorpionen. Du kommer inte att sakna motivation, men du kommer att känna dig något bedövad på grund av händelserna i ditt personliga liv. Enligt horoskopet bör du vara försiktig med överdriven avundsjuka och besittande beteende mot din partner. Ursprungligen kommer du att hantera små saker, men det kan leda till mycket större problem. Du kommer till olika tankar när du gör sport och som en bonus gör du något för ditt fysiska tillstånd och hälsa.