4.11. 2020

Vilket stjärntecken är det bästa för dig?

Det sägs att de vackraste kärlekshistorierna är skrivna i stjärnorna. Ur astrologins synvinkel finns det en viss sanning i det, eftersom det är möjligt att förutse vilket stjärntecken som är det mest lämpliga för dig. Sann kärlek är en underbar känsla – och med vem kan du få uppleva den?

Vilket stjärntecken är det bästa för dig?

Väduren
Väduren är ett passionerat, ambitiöst och oberoende tecken. De behöver en partner som får dem att blomstra, som till exempel en annan Vädur, Lejonet eller Skytten.

Oxen
Oxen behöver både materiell- och känslomässig trygghet, så ett tecken som är inriktat mot samma mål är idealiskt för dem. Av denna anledning passar Stenbocken och Skorpionen bäst.

Tvillingarna
Tvillingarna är kända för deras skarpa intellekt, och de behöver regelbunden hjärnstimulering vilket är en absolut nödvändighet. De kommer att bli lyckliga med Vattumannen, Vågen eller Väduren.

Kräftan
Du kan vara säker på att när kräftan blir förälskad, då är det seriöst. De behöver någon som känner på samma sätt, som Skorpionen eller Oxen.

Lejonet
Lejonet drivs av hjärtat. De är väldigt passionerade och romantiska – dessa behov kan tillfredställas av Skytten, men också av Vågen.

Jungfrun
Jungfrun är ett mycket analytiskt tecken. De lockas av tecken som hjälper dem att bygga viss stabilitet - Oxen är absolut perfekt, men Fiskarna är också bra.

Vågen
Vågen älskar självständighet och intellektuella diskussioner. Deras själsfrände är Tvillingarna eftersom de förstår dem. Vattumannen är också mycket lämplig.

Skorpion
Skorpionen är väldigt intuitiv. Av denna anledning blir de ett bra par med kräftan – ett band som nästan är andligt. Stenbocken är mycket bra för dem också.

Skytten
Det är svårt att slå skyttens optimism. De har mycket tålamod när de väljer en partner. De kompletteras starkt genom Väduren, Lejonet och Vågen.

Stenbocken
Stenbocken är mycket ambitiös och ihärdig. De lockas av kräftan eftersom de delar samma mål. Oxen och jungfrun passar också eftersom de är väldigt praktiska.

Vattumannen
Vattumannen lever lite i sin egen värld. De kommer att fungera bra med Vågen eller Tvillingarna. Skytten kommer att också passa bra för dem, just för deras självständighet.

Fisken
Detta tecken är mycket andligt orienterad. Oxen är idealisk för dem eftersom de representerar en bra balans mellan praktiskt och romantiskt tänkande. Stenbocken passar också bra.