Oxen Horoskop 2023

År 2023 kommer Oxen att jaga främst pengar och nya upplevelser. Deras starka sida kommer att vara uthållighet och ambition, och därför rekommenderar horoskopet 2023 att du går rakt mot dina mål och inte låter andras åsikter störa dig. Men eftersom representanterna för detta jordtecken är benägna att materialism, i hettan av jakten på pengar, kan de lätt hamna i situationer där de kan verka känslolösa. Detta kommer inte att gälla för relationer, och du kan se fram emot mycket starka och känslomässiga upplevelser i detta avseende.

Du kommer att gå in i det nya året full av lust och motivation. Det starka behovet av att planera saker i detalj i god tid kommer att driva dig framåt. Du kommer definitivt inte att sakna en tydlig vision av din karriär och viljan att göra det maximala för det - oavsett om du måste delta i speciella seminarier eller plugga hårt på natten.

Vårmånaderna kommer att väcka en önskan om att resa och lära känna nya kulturer. Din plan att koppla reseupplevelserna med att tjäna pengar kommer att bli bra. Dina vänner kommer att stödja dig, eller så faller de till och med för din plan, och de kommer att följa med dig. Under denna period kommer du att ha stor aptit så håll koll på din vikt och glöm inte att träna.

På grund av Venus position kommer dina sinnen att intensifieras, särskilt på våren, och du kommer att uppleva dubbelt så mycket allt som har med kärleksrelationer att göra. Du kan se fram emot djupa samtal med din partner, och även vackra stunder tillsammans väntar dig. Men vid den här tiden kommer du att ställa höga krav på dig själv och din partner, vilket kan orsaka meningsskiljaktigheter och gräl, som kommer att åtföljas av mycket starka känslor. Om du inte har en permanent partner, kanske just nu, väntar din själsfrände på dig runt hörnet.

På hösten blir du trött och du tar avstånd från andra. Fördjupning i att läsa böcker om självutveckling kommer att vara en bra lösning för denna lugna period. Detta beror på att vissa förändringar i ditt nuvarande tänkesätt kommer att börja. Du kan också utnyttja denna period för att reda ut gamla saker och skapa plats i garderoben för nya.

På vintern kommer du att bli överväldigad av det ansvar som har samlats under året, vilket gör att du känner dig frustrerad. Men låt dig inte uppslukas av det; världen kommer inte att falla samman om du inte avslutar något. Gör ditt bästa, men överdriv inte. Det är bättre att njuta av sällskapet med dina vänner och familj och koppla av.